To je to što me zanima!

Jackie Chan proslavio svoj 70. rođendan, fanove brine njegov izgled: Objasnio o čemu se radi

Legendarni glumac je proslavio 70. rođendan, a društvenim mrežama se proširila fotka snimljena nedavno, koja je zabrinula njegove obožavatelje
Vidi originalni članak

Glumac Jackie Chan proslavio je u nedjelju svoj 70. rođendan. U posljednje su vrijeme njegovi obožavatelji, ali i prijatelji izrazili zabrinutost zbog njegovog starijeg izgleda. Društvenim mrežama se proširila fotografija s jednog događaja na kojoj je glumac imao sijedu kosu i sijedu bradu. Brojni su u komentarima komentirali glumčevo zdravstveno stanje, a glumac se osvrnuo na njihove komentare.

 

Oglasio se na Instagramu te podijelio nekoliko fotografija sebe na raznim filmskim setovima. U opisu je rekao da su njegovi prijatelji bili zabrinuti za njegovo zdravlje nakon što je fotografija na kojoj ima sijedu kosu počela kružiti društvenim mrežama.

IMAJU SVOJE RAZLOGE Izbacili svoju djecu iz oporuka: Žele ih naučiti životnu lekciju

- Ne tako davno, puno je prijatelja vidjelo neke moje nedavne fotografije na internetu i svi su bili zabrinuti za moje zdravlje. Želim iskoristiti ovu priliku da svima dam do znanja, ne brinite - napisao je pa dodao:

- To je samo izgled lika za moj posljednji film. Lik zahtijeva da imam bijelu kosu, bijelu bradu i da izgledam staro. Istaknuo je i da je 'biti u mogućnosti ostariti sreća', pogotovo za kaskadere.

POGLEDAJTE VIDEO: ČEKIĆ JE PRAVA STVAR ZA TRENING

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 09.04.2024.

    sretan rodendan

  • XM12 09.04.2024.

    Pa covjek izgleda normalno za jednog 70-godisnjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare