To je to što me zanima!

Jackie Collins: S 15 godina spavala sam s M. Brandom

Mlađa sestra Joan Collins (76) tek je sad priznala da se seksala s Marlonom Brandom dok je imala tek 15 godina. Glumac je tada imao 29 godina
Vidi originalni članak

Nekoliko dana nakon što je izbačena iz škole u Engleskoj, Jackie Collins (72), britanska spisateljica i bivša glumica, bila je na zabavi u Hollywoodu gdje se družila sa zvijezdama.
- Marlon je tada imao 29, a ja sam baš trebala napuniti 16 godina. Na zabavi mi je pristupio jedan čovjek i rekao da Marlon misli da sam zgodna i da imam super tijelo te da bi me volio upoznati. Imali smo jako kratku, ali fantastičnu vezu. On je u to vrijeme bio na vrhuncu svoje slave - otkrila je Jackie, mlađa sestra Joan Collins, britanskom Daily Mailu. Da je Jackie tada obznanila svoju aferu s glumcem, Brandu bi prijetila četverogodišnja zatvorska kazna. Po kalifornijskom zakonu zabranjen je seks s osobama mlađim od 18 godina, ako je dobna razlika među partnerima veća od tri godine. Spisateljica je već prije pričala o tome kako joj je Brando prišao na zabavi, ali tek je sad otkrila da su se i seksali. Zbog te afere Jackie se posvađala sa sestrom Joan, koja je također bila u vezi s Marlonom Brandom. Prije 15 godina prisjetila se da je Brando tijekom upoznavanja cijelo vrijeme buljio u njene grudi, a ona je bila oduševljena jer joj je prišao njen najdraži glumac. Dodala je i da je on onda bio mršav.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • snork 15.01.2010.

    ha, ha kako je bila ružnjikava s 15/16 godina s velikom nosinom. brando se vjerojatno htio osvetiti starijoj sestri ili su se obje ponudile, lol.

  • shizika 15.01.2010.

    Ma, nema na čemu... Važno je da je \"dok\" nestalo kao da ga nije ni bilo. :)

  • luna2 15.01.2010.

    kaj imaju male zoperirane nosiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare