To je to što me zanima!

Jackson nije bio pedofil, ali je urinirao pred djecom

Dokumentacija istražnog odjela Sante Barbare pokazuje da je pjevač volio mokriti pred drugim ljudima jer ga je to zabavljalo i nasmijavalo
Vidi originalni članak

U javnost su 'procurili' dokumenti iz 1993. godine koji objašnjavaju kako je Jordan Chandler (13), dječak koji je Michaela optužio za seksualno napastovanje, bio sposoban opisati Jacksonove genitalije tijekom sudskog procesa protiv pjevača. Odnosno kako je znao da kralj popa na području genitalija gubi pigment, prenosi američka internet stranica TMZ. U dokumentaciji istražnog odjela Sante Barbare stoji da je pjevač volio urinirati pred ljudima. Dr. Arnold Klein, pjevačev najbolji prijatelj i liječnik potvrđuje navode i objašnjava da Michael nije napastovao dječaka već je samo iz šale urinirao pred njim. Pjevač je nebrojno puta mokrio pred njim, a i jedanput je to obavio u šalicu pred skupinom ljudi među kojima je bilo i djece. Otkriva da je Jacko urinirao i u njegovoj ordinaciji u prisustvu drugih ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sprinterica 04.11.2009.

    mrtvi se ne mogu braniti pa je sad lako laprdati sve i svašta

  • kulenica 04.11.2009.

    ako je istina, što se je dobro našalio.

  • BillieJean 04.11.2009.

    Mislim da \'poznajem\' Michaela više od vas novinara pa sve što mogu reći jest da pišete takve gluposti da niste svjesni... Michael je jednom pričao kako djeca obožavaju biti s njim toliko da ga prate gdje god otišao pa tako i u wc. Možda se dogodilo da je eventualno jedno dijete ušlo s njim u wc, možda čak taj pokvarenjak Chandler pa sada širi ovakve vijesti... Uglavnom, da se ne bavim ovakvim izmišljenim glupostima, Michael nije bio takav, shvatite to više jednom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare