To je to što me zanima!

Jacksonova djeca plod su genetskog inženjeringa?

Michael je navodno između prijatelja i poznanika birao savršene donore jajašaca ili sjemena. On navodno nije bio otac niti jednog svog djeteta
Vidi originalni članak

Bliski suradnici pokojnog kralja popa ispričali su za britanski tabloid News of the World kako Michael nije bio otac Princeu Michaelu (12), Paris (11) i Blanketu (7). Navodno je među svojim prijateljima i poznanicima našao donore sjemena i jajašaca za koje je smatrao da će rezultirati s idealnom djecom. U svemu tome navodno mu je pomagao dermatolog Arnold Klein. Tabloid tvrdi kako je Michael imao dosjee djece savršenog izgleda, pregršt medicinskih knjiga u spavaćoj sobi, probleme sa plodnošću zbog prekomjerne upotrebe raznih lijekova, da je pokušao usvojiti dijete iz Bangkoka, da je molio zvijezde u Hollywoodu da mu doniraju sjeme i jajašca te da je istraživao nacističke studije o stvaranju 'više rase'.
- Michael u biološkom smislu nije otac niti jednog svog djeteta, ali nadgledao je njihovo 'stvaranje' u kemijskom smislu. Želio je da njegova djeca budu najbolja u svakom mogućem smislu. Zbog toga se okrenuo radu u laboratoriju umjesto da je dao prirodi da napravi svoje. Bio je uvjeren da djeca moraju imati gene inteligentnih, poštovanih i zdravih ljudi. Najviše se bojao da na djecu ne prenese vitiligo, nasljednu bolest zbog koje mu je pobijelila koža. Njegova bivša supruga Debbie Rowe nosila je oplođena jajašca koja je Michael stvorio za prvo dvoje djece - ispričao je neimenovani Michaelov prijatelj. Posljednje dijete, Blanketa, nosila je meksička medicinska sestra Helena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fiorano 23.08.2009.

    Moj komentar obrišu jer sam napisao da novinarska gnjusnost nema granica. To je kao vrijeđanje novinara. Čitam pravila i piše da je zabranjen svaki oblik vrijeđanja. A pogledajte sve ove komentare na račun Michaela Jacksona. Zašto se ne obrišu komentari ICE_MAIDEN, daxdax, fermina,...?

  • user_23141 23.08.2009.

    Puno para = puno bizarnosti.

  • ICE_MAIDEN 23.08.2009.

    on je bio bolestan i izopačen ..vidi se koliko je držao do svoje rase ...bijelju djecu nisam vidjela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare