To je to što me zanima!

Jacques Houdek nije uspio ući među najbolja 32 u 'X Factoru'

Pjevač je prije par dana tvrdio da već mjesec dana čeka vizu jer se bez nje neće moći plasirati u drugi krug, među najboljih 24. Želio je ostvariti svoj veliki san
Vidi originalni članak

Houdek je u petak tvrdio da ga samo radna viza dijeli od njegovog velikog sna, no ovoga vikenda broj natjecatelja u 'X Factoru' smanjio se sa sto na 32, a Jacquesa Houdeka (30)  među njima nije bilo, piše Tportal. Pjevač se nije našao ni u jednoj grupi, a nije prikazan ni u audicijskim emisijama. 

- Rečeno mi je da će sve biti gotovo za 15 dana, no papire čekam već mjesec dana. Ako mi ne stignu u ponedjeljak, teško da ću moći nastupiti na audiciji za drugi krug i plasirati se među prvih 24. Želio bih ostvariti svoj veliki san - rekao je nedavno Jacques. 

Najbolji natjecatelji će ove godine posjetiti Los Angeles, Miami, Grčku i Barcelonu. Tamo će ih razvrstati u četiri grupe - dečki, cure, stariji i grupe. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ikica_19 28.09.2011.

    Pitam se zašto nije uspio "ući"

  • Boris30 27.09.2011.

    jedan burek molim:))

  • palača 27.09.2011.

    problem je jer nismo u europskoj uniju,onda bi nam puno vrata bilo otvoreno,i ovakvim talentima.nek se sad jave protivnci europske unije,mi smo ološ ovako za njih,tamo s se vec natecali natjecatelji iz unije

Komentiraj...
Vidi sve komentare