To je to što me zanima!

Jacques objavio fotografiju na kojoj je ćelav: 'Moj novi imidž'

Iako je vidljivo da se Jacques tek zaigrao obradom fotografije, čini se kako je većinu svojih poklonika uvjerio u novi look pa se u komentarima povela rasprava što Houdeku bolje stoji, a mišljenja su podijeljena.
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (39) najavio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama nadolazeće nastupe pod tzv. novim normalnim klupskim okolnostima, a usput je njihovu pažnju pridobio i novom frizurom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je vidljivo da se Jacques tek zaigrao obradom fotografije, čini se kako je većinu svojih poklonika uvjerio u svoj novi look pa se u komentarima povela rasprava što Houdeku bolje stoji, a mišljenja su podijeljena.

- Moj novi imidž za novonormalni show 'Glavom i bradom' svakog četvrtka u Saxu. Sviđa vam se? - najavio je gažu 'marketinški mag' Jacques te ih upitao što misle.

HOUDEK KRITIZIRA INDUSTRIJU 'Već 20 godina se borim u poslu punom podmetanja i zlobe...'

U svakom slučaju, Houdeka zasigurno vesele nadolazeći nastupi, pa barem i oni smanjenog kapaciteta. Ovog proljeća bio je jedan od onih koji su dobili novčanu pomoć jer im je zabranjen rad. Naljutila ga je tada, kako je rekao, netransparentna objava podijeljenih sredstava pa je sam objavio kako je od HDS-a dobio tek 5.000 kn jednokratne bespovratne financijske pomoći te da se zbog toga ne misli nikome opravdavati.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • chelseaMG 22.09.2020.

    Izgleda koda je pojeo tuljana

  • keser 22.09.2020.

    No

  • 22.09.2020.

    Ovaj u licu baš sporo stari

Komentiraj...
Vidi sve komentare