To je to što me zanima!

Jacques se bori s emocijama: Ispražnjeni smo do granica

Jacquesu Houdeku puno pomaže publika koja spasi nekoga, a on će, kaže, opet u subotu nažalost ostati bez nekoga. Sa svim kandidatima ostvario je lijep odnos
Vidi originalni članak

Svi kolege mentori, pa tako i ja, ispražnjeni smo do krajnjih granica. Teško je i to je manjkavost ovog prekrasnog showa 'The Voice', rekao je Jacques Houdek (33) koji se bori s emocijama za HRT.

Puno mu pomaže publika koja spasi nekoga, a on će, kaže, opet u subotu nažalost ostati bez nekoga i morat će jednog kandidata poslati kući. 

- Jacques je izvrstan mentor, prijatelj i iznad svega veliki čovjek - kazala je Ema Gagro, a s njom su se složili i kolege iz Jacquesovog tima, Nina Kraljić i Dino Petrić. Svi kandidati osjećaju pritisak, no složni su da treba zaboraviti tremu i biti što bolji. 

- Jednostavno treba biti svoj i proživiti pjesmu - rekao je Dino Petrić koji je sa svojim timom u petak na probi proslavio rođendan.

Jacques i njegovih troje kandidata koji će se sutra u showu boriti za polufinale, ostali su u jako dobrim odnosima sa svima koje su izgubili. 

- Na koncertu u Lisinskom pridružit će mi se svi moji kandidati koji su ispali. Svi su se odazvali i to mi je potvrda da smo ostvarili jako lijep i pošten odnos - kazao je Houdek. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • nirvana2308 12.04.2015.

    A jadan on!!

  • maja2222_1 11.04.2015.

    kakav je takav je al ima dobro uho i pokupio je super pjevace

  • Moslavka 11.04.2015.

    On je stvorio lijepi odnos sa punim tanjurom. Jos je mlad a vec je na kvadrat, visok koliko sirok a k tome si je umislio da je nekakva zvijezda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare