To je to što me zanima!

Jacques u novom spotu otkrio tko je to kraljica njegova srca

U novom spotu, Jacquesova supruga Brigita, baš poput kraljice, prikazana je u raskošnim haljinama. Spot po scenariju Mihovila Beka i režiji Željka Horvatića snimljen je u Opatiji
Vidi originalni članak

Novim singlom i spotom Jacques Houdek pokazao je tko je kraljica njegova srca. U novom spotu, Jacquesova supruga Brigita, baš poput kraljice, prikazana je u raskošnim haljinama Matije Vuice i Wedding City-a. Spot po scenariju Mihovila Beka i režiji Željka Horvatića snimljen je u Opatiji, a pjesma 'Kraljica' još je jedan singl s Jacquesovog albuma 'Meni za ljubav', objavljenog još 2012..

Odmah nakon njegove objave Jacques se povukao neko vrijeme iz medijskog života, a onda se vratio samo dvije godine poslije u velikom stilu singlom 'Nov čovjek'. Usporedo s predstavljanjem pjesama sa svojeg pop albuma, Jacques je iznenadio objavom albuma 'Tko je, srce, u te dirnuo?', na kojem je otpjevao neke od najljepših starogradskih pjesama.

Inače, Jacques će 18.prosinca u dvorani Lisinski održati koncert 'Kad si sretan', na kojem razveseliti najmlađe najpopularnijim dječjim pjesmama.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • petnapet 22.11.2016.

    Znate li da je on frizer iz sela Crnogovci kraj Nove Gradiške ali se toga srami pa ne zeli reći otkuda je zapravo? I ovo nije kvazi već provjerena informacija. Zato i jest drzak i nekulturan i nula od čovjeka. Ali da ima glas i to stoji.

  • buldozderoo 21.11.2016.

    Ja bi ga samo molio,da vise ne pjeva tamburaske pjesme jer sve pokvari...

  • arni 21.11.2016.

    Žak je otporan na salmonelu

Komentiraj...
Vidi sve komentare