To je to što me zanima!

Jada Pinkett Smith: Odrekla sam se karijere zbog obitelji

Supruga Willa Smitha odrekla se svoje glazbene i glumačke karijere zbog karijera svoje talentirane djece, kćeri Willow koja se posvetila pjevanju i sina Jaydena...
Vidi originalni članak

Jada Pinkett Smith (39) otkrila je da je zbog obitelji žrtvovala svoju glumačku i glazbenu karijeru. Supruga Willa Smitha (42), s kojim ima dvoje djece, imala je uspješnu glumačku karijeru te bila na početku glazbene kada je odlučila to ostaviti zbog dobrobiti svoje obitelji. Odbila je i priliku da nastupa s grupom Guns & Roses kada su njezina djeca Willow i Jayden započeli sa svojim karijerama.

- To je bilo jako bolno - rekla je Jada za časopis Redbook.

Iako bi radije nastupala sa svojim bendom 'Wicked Wisdom', Jada je shvatila da je njezina dužnost da se brine za svoju djecu.

- Morala sam odlučiti. Imam talentiranu djecu koja imaju svoje snove i znala sam da moram biti s njima na tom putovanju - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gossip boy 30.06.2011.

    ona nije imala nikakvu karijeru snimala je filmove za koje je kritika rekla da su losi a glazbenu karijeru nije imala nikakvu

  • GaravušaGarava 30.06.2011.

    eto ovo je prava majka!!! mada mislim da će ona kasnije nastavit s karijerom kad djeca porastu , za to nikad nije kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare