To je to što me zanima!

Jade Goody djeci ostavila 25 milijuna kuna oporukom

Za sinove Freddieja (6) i Bobbyja (5) osnovala je zakladu u kojoj se čuva sav novac. Naredila je da se prodaju i tri njezine kuće od 8 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Preminula pobjednica britanskog “Big Brothera” Jade Goody (27) ostavila je sinovima svu imovinu. Njezin suprug Jack  Tweed (22) dobio je samo automobil u vrijednosti stotinjak tisuća kuna. Za sinove Freddieja (6) i Bobbyja (5) osnovala je zakladu u kojoj se čuva sav novac. Naredila je da se prodaju tri njezine kuće u vrijednosti osam milijuna kuna, a novac također stavi u zakladu. Majci je ostavila 80.000 kn.  Jade je 2002. pobijedila u “Big Brotheru”, nakon čega je zaradila bogatstvo. Izdala je parfem, autobiografiju i snimala reklame.  Od zarađenog novca kupovala je kuće, koje je kasnije iznajmljivala. Umrla je u svibnju prošle godine, na Majčin dan, od raka maternice.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • plavuša13 07.03.2010.

    Da smijali su joj se i zvali je glupacom,ali ona je uspjela svojoj djeci osigurat ulog za buducnost,da se mogu skolovat i zivjet.Koliko sam vidjela caca im je zveknut poprilicno i vjerujem da je ona to znala.Nadam se da ce klinci odrast u dobre i pametne ljude upravo onako kako je njihova mam zeljela.Tako je zalosno kako je otisla.

  • BEEP 07.03.2010.

    bravo mama, možda su joj se smijali ali ona je svoju djecu osigurala a muž je mlad i neka se sam uzdržava, prava mama

Komentiraj...
Vidi sve komentare