To je to što me zanima!

Jade Goody i vlastitu smrt pretvorila je u reality show

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za boravka i indijskom BB-u saznala je da ima rak. Na Valentinovo liječnici su rekli da joj se bliži kraj. Skončala je pred kamerama na Majčin dan...
Vidi originalni članak

Moja predivna kći je konačno mirna. Obitelj i prijatelji sada žele malo privatnosti, izjavila je Jadeina majka Jackie nakon smrti kćeri. Jade Goody (27) preminula je u snu u svom domu okružena majkom, suprugom Jackom Tweedejem (21), sinovima Bobbyjem (5) i Freddyjem (4) te prijateljem Kevinom.
- Bila je hrabra. Umrla je kako je i živjela - praćena medijskom pozornošću To je bio njezin način nošenja s bolesti - rekao je glasnogovornik Max Clifford.
Bitku s rakom maternice izgubila je na Majčin dan, i to mjesec dana nakon što se udala za Jacka. Na obredu koji je isplanirala nakon što je saznala da joj se bliži smrt, došla je u vjenčanici na kojoj je imala ušiven džep za morfij. Posljednjih tjedana trpjela je bolove pa je većinu vremena spavala. Par je prodao prava na fotografije s vjenčanja, a jednoj TV kući dopustila je da prati njezinu borbu za život. Zaradila je 63 milijuna kuna kako bi osigurala život svojih sinova.
- Ljudi će reći da se prodajem za novac. To i činim. Ali ne kako bih kupila aute. Novac ide za školovanje mojih sinova jer ne želim da imaju jadno djetinjstvo kao ja - pravdala se Jade. Sinovima je posvetila dnevnik “Zauvijek u mom srcu” koji će se posthumno objaviti. Za opaku bolest saznala je tri dana nakon ulaska u BB Kuću. Nemilosrdni producenti tu vijest su joj rekli u ispovjedaonici. U suzama je napustila show i nadala se da će uspjeti pobijediti rak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vedran_zgb 23.03.2009.

    koja je ona spodoba, i to je jos tolko sick da to nemrem opisat...a ovdje se to pratilo ko da je ne znam tko ona...sve za slavu...

  • fermina 23.03.2009.

    Majčin dan je druga nedjelja u svibnju., ali čisto sumnjam da je to važno ekipi iz 24. dobro da niste napisali da je Božić.

  • god of war 23.03.2009.

    najbolje bi bilo da pustite pokojnu ženu neka počiva u miru i da odjebu svi mediji..to bi bilo napmaetnije ako se mene pita!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare