To je to što me zanima!

Jade Jagger: Na ljeto ću tulumariti po Hrvatskoj!

Kći Micka Jaggera došla je u hrvatsku metropolu otvoriti dućan Hugo Boss i pripremiti teren za svoje Jezebel partyje koje će organizirati na ljeto
Vidi originalni članak

Jako sam uzbuđena što sam ovdje. Mnogi moji prijatelji bili su u Hrvatskoj i pričali mi kako je ovdje lijepo. Sad ostajem kratko, ali doći ću opet sljedeće godine. Želim upoznati mlade ljude i zabavljati se s njima! Na ljeto ćemo imati Jezebel partyje u Splitu, rekla je Jade Jagger (36), posebna gošća na otvorenju zagrebačkog dućana Hugo Bossa u Petrinjskoj ulici, četvrtog po veličini u svijetu. Glamurozni događaj privukao je stotine ljudi, među kojima i mnoštvo poznatih lica. Pojava kćeri Micka Jaggera, čiji je dolazak pratila pjesma “Satisfaction”, oduševila ih je.
- Svaka čast Bossu, pokazuju nam da smo važni - rekla je Nina Badrić. Jade ovo nije prvi dućan Bossa kojem je prerezala vrpcu.
- Ne bi mi smetalo da prodaju i moje kolekcije - nasmijala se Jade Jagger, uspješna dizajnerica nakita.
Jedna je od najvećih partyjanerica na svijetu tulumari s Kate Moss i drugim zvijezdama, a prošle godine izazvala je skandal pijana u avionu. Ljubav prema glazbi, modi i zabavi spojila je osnovavši marku Jezebel, pa ne živi samo od tatinih milijuna.
- Tata je već bio u Hrvatskoj, a možda dođe opet na odmor - rekla je Jade.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi_smo_doma 03.10.2008.

    Koji smo mi jadnici kad su nam ovakvi pre-dobrodošli gosti. Sad će biti partijanja, opijanja i drogiranja. A možda dovede i frendice koje su iste \'ko i ona pa će novine imati o čemu pisati.

  • priculjak 02.10.2008.

    Kako joj je lijepo čarapica pukla... :))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare