To je to što me zanima!

Jadeina mama tijelom može posramiti i 20-godišnjakinje

ISKLESANA BAKA Glumica je ponosna na svoju majku koja i u šestom destljeću života izgleda mlado i zdravo. Jada se našalila da želi biti poput nje kad odraste
Vidi originalni članak

Jada Pinkett Smith i s 43 godine ima isklesano tijelo, a sada se pohvalila i od koga je naslijedila tako dobre gene. Naime, glumica se na društvenoj mreži pohvalila fotografijom svoje majke na plaži. Adrienne Banfield-Jones ima 61 godinu i tijelo kao da je u 20-ima. 

- Willow je snimila ovu fotografiju svoje bake, moje majke, dok izlazi iz oceana. Ona ima 61 godinu! Želim biti poput nje kad odrastem - napisala je Jada uz 'fotku'.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • kung fu panda 03.12.2014.

    auuuuu Arni sakrij se

  • prosvijetljena 03.12.2014.

    Meni se ne sviđa ova atletska crta ispod pupka pa preko prepona, kao da gledam neki Michelangelovski antički kip. To nije žensko tijelo nego je stroj, nakupina mišića, kao da se samo time bavi, kao da je samo to važno.Za dvadeset godina(brzo će proći) ni kosti ni mesa neće biti. uh al sam morbidna i pesimistična....:(( Kad se sjetim svoje bake u šezdesetima , jedra, okrugla, bujnih grudi, topla, pa kad me uzela na krilo i zaljuljala s nekom pričom uz to,,, ma milina...rip....

  • bluesbob 03.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare