To je to što me zanima!

Jadranka i Čedo s maskama na licu privlačili pozornost gostiju

Predstavu nisu propustila niti brojna poznata lica poput Gorana Grgića, Josipa Tešije, Nenada Korkuta... Najviše pažnje privukao je najpoznatiji odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović
Vidi originalni članak

U sklopu Festivala svjetskoga kazališta u Hrvatskom narodnom kazalištu izvedena je belgijska predstava pod naslovom 'Sylvia', u režiji Fabricea Murgie te u produkciji Cie Artara iz Bruxellesa. 

Predstavu nisu propustila niti brojna poznata lica poput Gorana Grgića, Josipa Tešije, Nenada Korkuta... Najviše pažnje privukao je najpoznatiji odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.

Par se pridržavao svih epidemioloških mjera, a na predstavu su stigli s crnim maskama na licu. Poznata i kao velika ljubiteljica mode, Jadranka je crnu kombinaciju upotpunila bijelom torbicom dok je Čedo igrao na sigurno - crni sako i klasične hlače. 

Inače, originalnost ove predstave leži u miješanju žanrova kazališta i filma. Tijekom izvedbe gledatelj na velikom ekranu vidi stvaranje filma u realnome vremenu. Kamera je u rukama virtuozne Juliette Van Dormael, koja rastvara spisateljicu, prateći kretanja različitih dijelova Sylvijine ličnosti od početka do kraja predstave.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • crna mačka 13.10.2020.

    Jadranka i Čedo predivan par !

  • BabaYaga 13.10.2020.

    Jedna od najbolje i najskuplje obučenih žena... a ne vrište nikakvi brendovi niti natpisi 😉

  • 13.10.2020.

    Izgledaju mlađe s maskama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare