To je to što me zanima!

Jagger ostavio djevojku kako bi se vratio majci svog djeteta

Roker u osmom desetljeću života prije 12 mjeseci s balerinom Melanie Hamrick dobio je sina Deverauxa, a onda započeo vezu s mladom producenticom Noor Alfallah
Vidi originalni članak

Noor Alfallah (22) je frontmena Rolling Stonesa Micka Jaggera (74) upoznala nakon jednog koncerta, a javnost i prijatelji primjetili su da se nešto zbiva kada ga je mlađahna Noor pratila u Pariz gdje su proveli nekoliko romantičnih dana u hotelu. Od listopada se intenzivno druže i posjećuju, a Mick, kažu upoznati, kao da nije osjećao razliku u godinama.

- Oboje su slobodni i uživaju u zajedničkim trenucima, a Mick, bez obzira na godine, nema namjeru usporiti tempo - rekao je tada prijatelj blizak bendu.

No, Jagger je sada odlučio ostaviti Noor kako bi više vremena posvetio nekadašnjoj ljubavi, balerini Melanie Hamrick (31) s kojom je bio u vezi od 2014. godine, a imaju i 12-mjesečnog sina Deveraux Octavian Basil Jaggera, rokerovo osmo biološko dijete.

- Mick želi više vremena provesti s Melanie i sinom, a ne želi neugodne susrete s Noor po Kaliforniji, tako da je ova afera, za sada, mrtva - rekao je prijatelj glazbenika koji je viđen kako s balerinom šeće Los Angelesom.

Jagger, koji je frontmen legendarne rock grupe Rolling Stones od 1961. godine, djecu ima s pet žena.

Prvu kći, Karis Hunt (47), dobio je s pjevačicom Marshom Hunt (73) te ju dugo nije htio priznati, dok je već sljedeće godine sa zakonitom suprugom Biancom Jagger (72) dobio kći Jade (46). Jade je i sama majka troje djece, a njezina kći Assisi (25) ima sina Ezru (2), što znači da je Mick pradjed.

S manekenkom Jerry Hall (61), sadašnjom suprugom milijardera Ruperta Murdocha (86), bio je u vezi i braku od 1977. do 1999, a imaju četvero djece, kćeri Elizabeth (33) i Georgiu (25), te sinove Gabriela (20) i Jamesa (32). Hall ga je ostavila nakon što se saznalo da je na jednom tulumu spavao s manekenkom Lucianom Morad (48), te da s njom ima sina Lucasa (18). 

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • UrsaMinor 18.12.2017.

    Mislite, primila ga je žena natrag?

  • anchy2004 17.12.2017.

    Praunuk stariji od sina......

  • 17.12.2017.

    koliko to žena ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare