To je to što me zanima!

Jagodin muž nije ljubomoran što je opet tetovirala Jacquesa

BESMRTNI STIHOVI Najveća Houdekova obožavateljica Jagoda Geček napravila je i treću tetovažu posvećenu najdražem pjevaču i pjesmi ‘Kad nekog voliš’
Vidi originalni članak

Prije par godina kad me Jacques došao posjetiti u obiteljsku kuću u Ivancu, već sam tada na zidu imala dvije slike, onu Isusa Krista i kraj njega Jacquesa, kaže Jagoda Geček (29).

U međuvremenu je na ruku istetovirala njegovo ime, a prije dvije godine na nadlakticu i njegov lik. Nazvala je prijatelja, tattoo majstora iz Zaboka i rekla mu neka očisti raspored jer ona ima hitnu situaciju. Jacquesu je tetovaže pokazala nakon jednog njegovog koncerta a on je ostao u šoku.

- Ne mogu vjerovati, pa nitko nema ovakve obožavatelja kao ja - rekao je Jacques. Isti tattoo majstor odradio je i treću tetovažu, stihove Jacquesove pjesme ‘Kad nekoga voliš’ iznad ruku djevice Marije, koja drži svijeću, a sve je okruženo dimom. 

Njen suprug Mario (37) nije ljubomoran, dapače pratio ju je na tetoviranje a sa Jagodom je i veselio se Houdekovom nastupu na Euroviziji. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Linz 30.05.2017.

    Nije to ništa, kad je Jacques bio mali on je toliko bio napredan da je svako jutro za doručak jeo kruh od sutra .......ljubi ga majka !!!

  • Skoko53 30.05.2017.

    Pa kaj ak si je istetovirala ? ... ona barem nije istetovirala neciju rit ili sl., mislim da, ako je to veseli neka na svom tjelu i radi i nikoga ne ugrozava. Neka si Jagoda!

  • bree77 30.05.2017.

    Kolika je ruka i stane zak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare