To je to što me zanima!

Jako su nepristojni: U muzeju napastuju voštanu Nicki Minaj

I sama Nicki Minaj šokirala se kad je vidjela svoju skulpturu u slavnom muzeju, a odmah po otkrivanju, na muzej se okomila i reperica Azeaila Banks
Vidi originalni članak

Početkom kolovoza u muzeju voštanih figura Madame Tussauds u Los Angelesu postavljena je i figura Nicki Minaj (32). 

Pjevačica je ostala šokirana svojim likom, jer je njezina skulptura napravljena 'na sve' četiri i u oskudnoj odjeći. s obzirom na viđeno, na društvenim mrežama odmah je oštro reagirala njezina kolegica Azeaila Banks (24). 

- Koliko je ta žena postigla i onda je stavite u ovakvu pozu. Zašto ne bi bila uspravna s mikrofonom u ruci - napisala je reperica na Twitteru. 

Osim nje, slično su reagirali i mnogi strani portali koji su zaključili da je nepristojno ženu koja je jedna od najutjecajnijih u svijetu hip hop glazbe staviti u taj položaj. 

A da to nisu trebali učiniti, pokazuju i fotogtrafije posjetitelja koji se u muzeju s likom Nicki fotografiraju u raznim pozama. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kung fu panda 21.08.2015.

    joj poze

  • loco ono 21.08.2015.

    Ostala šokirana? Pa sve poznate osobe znaju kako će izgledati njihova voštana figura prije nego se uopće otkrije u muzeju. Uostalom, uzimali su joj mjere i ostale detalje. Ne rade voštanu figuru na blef.

  • KikaBrut 20.08.2015.

    Namjerno su ju napravili u toj pozi. Idealno za takvo naslikavanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare