To je to što me zanima!

Jakov Fak i Matea dobili drugu kćer: Društvo nam se povećalo

Par već ima jedno dijete, kćer Milu koja se rodila u kolovozu 2016. U lipnju dvije godine poslije Matea i Jakov su se vjenčali
Vidi originalni članak

Jakov Fak (32), hrvatski biatlonac koji nastupa za Sloveniju, na društvenim mrežama podijelio je sretnu vijest da su on i njegova supruga Matea Korenić (31) postali roditelji.

- Danas se naše društvo povećalo. Dobrodošla mala Lucija. Volimo te - napisao je sportaš. 

Par već ima jedno dijete, kćer Milu koja se rodila u kolovozu 2016. U lipnju dvije godine poslije Matea i Jakov su se vjenčali. 

Matea i Jakov skupa su više od deset godina. Na samim počecima njegove karijere Matea ga je rado dočekivala na aerodromu nakon što se nisu vidjeli po nekoliko dana zbog raznih natjecanja na koja je išao. 

Par se upoznao u njegovom rodnom Mrkoplju gdje je Matea provodila ljetne praznike kod bake i djeda. Upravo zbog Jakova, Matea je prije deset godina prvi put stala na skije i naučila skijati. 

NIKAD ZADOVOLJNI: Ovaj horoskopski znak prekida svaku vezu iz dosade

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pdusevi1 16.08.2019.

    Zasto njega postavit u vjesti ima on i ona sloveniju tamo je njigova drzava

  • Martin Krpan 16.08.2019.

    Bolno društvo: kada je pod hrvatskom zastavom osvojijo medalje bio je “naš heroj”, a kada je otišao u Sloveniju koja mu je pružila sve on je sada izdajnik. Pa dobro nije on otišao na gore, išao je tamo gdje mu je puno bolje, kao puno hrvata u dve tri godine. Što vam nije jasno!!! Koliko kamiondžija iz HR registrira kamione u Sloveniji? I zbog čega? Znam da to boli ali istina je takva “mala Slovenija” je puno veća što vi svi mislite južno od Kupe i Sutle!

  • 16.08.2019.

    Pravo prezime ima shodno karakteru, kaj takvog izdajnika stavljate u članke, sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare