To je to što me zanima!

Jakov i Nikša zarobe Leona, a Lucijan poziva Leilu na večeru

Dinko uperi pištolj u Jakova i Nikšu te kaže Leonu da je ispunio njegov zahtjev. No kada s Dinkom stigne u napušteni hangar, Jakov i Nikša ga zarobe
Vidi originalni članak

Dinko odlazi u kuću u kojoj Leon drži Karmen s namjerom da oslobodi nju i Iman. U kući susretne samo Leona koji ima prijedlog za njega. Nudi mu veliku količinu novca da mu pomogne riješiti se Jakova i Nikše. Dinko je na trenutak zatečen, ali ipak donosi odluku. Presreće Jakova i Nikšu nakon što su radili cijelu noć. Dinko uperi pištolj u obojicu. Dinko dolazi Leonu i potvrđuje mu da je ubio Jakova i Nikšu. Leon mu ne vjeruje.

Želi vidjeti njihova tijela. Dinko ga odvodi u napušteni hangar i pokazuje mu mjesto gdje je pokopao tijela. U tom trenutku dolaze Abdulah i Aisha. Zahtijevaju od Leona da im kaže gdje su Iman i Karmen. Leon se pokušava izvući, no iza njega se pojave Jakov i Nikša, živi i zdravi. Zarobe Leona i odvode ga u čajanu.

On ne želi ništa priznati. Abdulah se sjeti gdje bi djevojke mogle biti. Lukava Nikol uspije razotkriti Lucijanov i Nelin plan kojim joj nastoje spriječiti daljnje bavljenje prodajom slika.

Lucijan se došao ispričati Leili. Poziva ju na večeru. Leila ga u početku odbija, ali Lucijan je uporan. Leili je sve teže odbijati Lucijana prema kojem očito osjeća puno više nego što bi sebi htjela priznati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Najljepša 29.04.2013.

    Jakov i Nikša zarobe Leona, a Lucijan poziva Leilu na večeru dok Dinko u međuvremenu reže nokte na nogama.

  • spalato60 29.04.2013.

    Larom protiv najezde turčina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare