To je to što me zanima!

'James Bond je već postao vrlo dosadan, vrijeme je za Jane'

U posljednje vrijeme se naveliko raspravlja o mogućim načinima da se lik Bonda 'osvježi'. Neki su predlagali glumca druge rase, a zvijezda 'Sumrak' sage promijenila bi mu spol
Vidi originalni članak

Muškarac u srednjim tridesetima kao najpoznatiji filmski špijun već je pomalo izlizana fora, kaže američka glumica Kristen Stewart (26). Ne bi imala ništa protiv da ona glumi špijunku Jane Bond.

- Film bi počeo tako da mislimo da se radi o Bondovoj djevojci, a onda bi svi shvatili da je ona zapravo glavna junakinja - predlaže ambiciozna Kristen.

Slično je nedavno predložila i glumica Priyanka Chopra (33) koja sebe vidi u ulozi 'Jane Bond'. Tu ulogu htjela bi i Gillian Anderson, koja je na Twitteru objavila poster za nepostojeći nastavak Jamesa Bonda s njom u glavnoj ulozi. 

Otkako je Daniel Craig završio sa svojim angažmanom u franšizi, počela su šuškanja o njegovom nasljedniku. Mnogi su smatrali da bi slavnog špijuna mogao utjeloviti Idris Elba, a pričalo se da bi na Craigovo mjesto mogao doći i Tom Hiddleston. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cro2 14.07.2016.

    Jos neka bond bude gay pa da konacno razbijem tv prodam kucu dam otkaz i odem zivjeti u sumi...

  • korisničko ime zauzeto 13.07.2016.

    bond je bond i kraj priče. Ak kane kaj mijenjati nek otvaraju novi serijal a bonda nek puste u miru da ide svojim putem kao i do sada.

  • nikluk20 13.07.2016.

    nek ova glumi propale likove, snjeguljicu i narkomanku...bonda nek ne dira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare