To je to što me zanima!

Jamie Dornan: Mislim da nikad neću biti zadovoljan izgledom

Kad se pogledam u ogledalu, i dalje vidim žgoljavog klinca kojeg su u školi svi zadirkivali. Ne vjerujem da će se to promijeniti koliko god vježbao, kaže Jamie
Vidi originalni članak

U ' 50 nijansi sive ' glumi Christiana Greya . Zbog uloge nezasitnog i vatrenog ljubavnika za Jamiejem Dornanom (32) uzdišu žene diljem svijeta. Ipak, sam glumac kaže da ne vidi u čemu je 'caka'. Sam sebi, naime, nije baš nešto pretjerano zgodan.

- Mislim da nisam ništa drugačiji od bilo kojeg drugog muškarca na svijetu i naravno da nisam zadovoljan svojim izgledom. Kao klinac sam mislio da sam presitan i sad imam isti problem iako sam stariji. Kad se pogledam u ogledalu, i dalje vidim onog žgoljavog klinca - kaže Jamie.

Iako su ga već jako puno puta fotografirali bez majice i svi komplimentiraju njegov isklesani torzo, Jamie, kaže, ne dijeli mišljenje ljudi koji kažu da je seksi.

- Imao sam svega četiri tjedna  da se pripremim za ulogu u '50 nijansi sive'. Volio bih da sam imao više vremena za poraditi na mišićima - kaže Dornan. Dodaje kako je uvjeren da nikad neće biti u potpunosti zadovoljan svojim tijelom.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Rivet 12.02.2015.

    Ako nisi zadovoljan svojim izgledom, dođi kod nas. Mi ti ga začas promijenimo.

  • Flekica_1 12.02.2015.

    Ukusi su različiti.Meni on,unatoč tijelu ,nema ono nešto. Sto puta su mi napetiji Robert Downey Jr., Javier Bardem...Neću nabrajati previše da ne pomislite da sam otišla,što bi rekli dalmatinci "na kvasinu",jer mi se cimerica danima oporavljala kad sam joj rekla da mi je zgodan Adrein Brody.

  • Gena Vava 12.02.2015.

    klipan ...a svi uzdišu za njim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare