To je to što me zanima!

Jamie Foxx bi, da može, ubio Romana Polanskog

Roman Polanski je još 1978. osuđen zbog seksa sa13-godišnjakinjom. Otada je živio i radio u Francuskoj. Redatelj trenutačno čeka izručenje
Vidi originalni članak

Roman Polanski je još 1978. osuđen zbog seksa sa 13-godišnjakinjom. Redatelj trenutačno čeka izručenje u švicarskom zatvoru. Jamie Foxx iznio je svoje mišljenje.
- Da je to bila moja kći, jedva tinejdžerica - moja kći ima 15 godina - Roman Polanski bi nestao. Ne bi ni došao do suda. No to sam samo ja, ne bih htio da netko slijedi moj primjer, jer takve stvari treba prepustiti sudstvu - kaže glumac. Iako je u zatvoru, Polanski radi punom parom. Iz ćelije završava film 'Duh' u kojem Pierce Brosnan ima glavnu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cicciolina 15.10.2009.

    ajme da...možda su me izbrisali jer sam napisala da bi ga i ja za ja.jca obisila

  • cicciolina 15.10.2009.

    nije mi jasan ovaj admin...nisam ništa uvredljivo napisala samo da je pedofil pedofil bez obzira šta je i čime se bavi i ne bi nam trebala bit čast kad nam neko takav dođe u Lijepu Naču...a ne još mu i VIP tretman dat

  • thug lady 15.10.2009.

    ma Foxx je kralj...jedan od najjačih glumaca....kako je dobro glumio Ray Charlesa.....kralj.....mislim da bi mogao i Tysona i J. Browna super glumit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare