To je to što me zanima!

Jamie je pokazao sinčića pa ga mama ukorila: 'Diži ga s poda!'

Slavni kuhar sina River Rocketa polegao je na pločice u kuhinji te ga fotografirao. Preslatkim sinčićem pohvalio se na Instagramu, ali vjerojatno nije očekivao reakaciju svoje majke
Vidi originalni članak

Dobro jutro maleni dječače, uvijek je lijepo dobiti lijepi osmijeh, napisao je Jamie Oliver (41) uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Fotografirao je 7-mjesečnog Rivera Rocketa, kojeg je polegao na pločice u kuhinji. Kuharov preslatki sinčić je izgleda 'jutarnji tip' i dok je pozirao cijelo vrijeme se smješkao svome tati.

Objava je skupila preko 100 tisuća 'lajkova' i Jamiejevi pratitelji oduševili su se malenim, ali jedan komentar nije očekivao. Oliveru se naime javila i njegova majka Sally te ga je ukorila zbog 'fotke'.

- Preslatka beba. Izgleda kao ti kada si bio mali. Molim te, odmah ga makni s tvrdog poda - napisala je Sally Oliver u komentaru.

Sa zabrinutom bakom odmah su se složili i mnogi komentatori koji su Sally pohvalili što je Jamieju ukazala na opasnost.

Slavni kuhar i njegova supruga Juliette imaju petero djece Daisy Boo Pamelu, Petal Blossom Rainbow, Buddyja Beara Mauricea, Poppy Honey Rosie i Rivera Rocketa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zuti zec 16.04.2017.

    Ma da, dijete na podu, strasno.... gdje bi trebalo biti, u hodalici??

  • kung fu panda 14.04.2017.

    Slusaj mater

  • Filomena 14.04.2017.

    slatka malena mrvica, a roditelj zločest što na instragramu stavlja dijete gdje mu nije mjesto........

Komentiraj...
Vidi sve komentare