To je to što me zanima!

Jamie Lee Curtis o plastičnoj kirurgiji: Postala sam ovisnica, a nisu mi uopće pomogli zahvati

Prirodno imam natečene oči. Jednom sam stupila na set, a kamerman je rekao: 'Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbuhle'. Otišla sam na operaciju da bih uklonila vrećice, ispričala je glumica
Vidi originalni članak

Glumica Jamie Lee Curtis (62) govorila je o opasnostima koje skriva plastična kirurgija, kao i nametnutim idealima ljepote. Nije o tome samo svjedočila putem društvenih mreža već je i na svojoj koži osjetila, istaknula je u intervjuu za strane medije

- Današnji trend filera, operacija i opsesija filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili svoj izgled Zoomu jednostavno briše generacije i generacije ljepote - rekla je pa nastavila: 

- Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti. Probala sam plastičnu kirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na tablete Vicodin. Sada sam čista pune 22 godine.

I dok se neki ne mogu udaljiti od društvenih mreža i ovotjedne komplikacije oko njih bile su im jednake katastrofi jer nisu mogli na TikTok, Instagram, Facebook i ostale, Jamie ih koristi samo da bi prodala neki proizvod i istaknula ono što je bitno. 

Već ranije je pričala o tome da je bila ovisna o alkoholu i tabletama, a njih je počela piti nakon operacije očiju. 

NA ZLATNIM GLOBUSIMA Jamie Lee Curtis se odvažila: U 63. godini je istaknula dekolte

- Prirodno imam natečene oči. Ako pogledate moje fotografije iz djetinjstva, izgledam kao da nisam spavala. Uvijek sam bila takva. Snimali smo scenu u sudnici, s visoko postavljenom fluorescentnom rasvjetom. Ja sam stupila na set, a kamerman je rekao: 'Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbuhle'. Bila sam prestravljena i tako posramljena da sam nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju kako bih uklonila vrećice - pojasnila je glumica i dodala da je bila i na botoksu i na liposukciji, ali da joj ništa nije 'pomoglo'.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 07.10.2021.

    Ne vidi se

  • PsihoGinekolog© 07.10.2021.

    Nestrpljiv sam pogledati Halloween Kills 😁

  • nap 07.10.2021.

    većina glumica želi te plastične operacije onda izgledaju jos gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare