To je to što me zanima!

Jamie Lee Curtis u društvu svog kolege Schwarzennegera: Ona grlila koze u zanimljivoj kreaciji

Njih su dvoje zajedno glumili u filmu 'Istinite laži' davne 1994., a novim fotografijama na društvenim mrežama oduševili su obožavatelje koji su im pisali kako trebaju snimiti novi nastavak te akcijske komedije
Vidi originalni članak

'Volim Arnolda. Najveći svih vremena', napisala je Jamie Lee Curtis (64) na Instagramu gdje je podijelila par fotografija s događaja na kojemu su se susreli ona i Arnold Schwarzenneger (76).

Glumica je pozirala u neobičnoj crveno bijeloj haljini, a na glavi je nosila obruč od cvijeća. Na jednoj od fotografija pohvalila se kako je uživala grleći koze.

u emisiji 'The Howard Stern Show' Arnold Schwarzenegger priznao da se ne voli vidjeti u ogledalu: 'Teško je prihvatiti da sam star'

Arnold je nosio klasičnu crnu majicu i kratke hlače ispod kojih je imao visoke čarape. Glumac i poznati profesionalni bodybuilder s Jamie je surađivao davne 1994. godine u filmu 'Istinite laži'. 

Nakon što je glumica podijelila njihove fotografije, pratitelji su se javili u komentarima i poručili kako bi ih voljeli ponovo vidjeti u nekom projektu zajedno.

LEGENDARNA GLUMICA Jamie Lee Curtis napokon dobila Oscara: To je zajednički uspjeh!

- Znači li ovo da će snimiti i drugi dio filma?; Legendarne zvijezde; Oboje tako dobri i talentirani ljudi; Molim vas, opet snimite film zajedno - pisali su im oduševljeni fanovi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • liliZG2.0 09.10.2023.

    da ta "čudna haljina" zvana dindrlica je dio mode na raznim oktoberfestima koji se sada odvijaju po njemačkoj i austriji ...pitanje opće kulture gđice bajaj

  • Miške 09.10.2023.

    Odvratna baba. muškobanja

  • Obavijesnirazgovor 08.10.2023.

    Dobro joj stoji dindrlica,a Arni joj lijepo stoji.Što je stariji sve je bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare