To je to što me zanima!

Jamieja Foxxa morali oživljavati zbog komplikacija: 'Neizvjesno je bilo, vrlo je sretan što je živ'

Američki glumac prije dva tjedna je završio u bolnici zbog medicinskih komplikacija, a još se uvijek ne zna što mu je točno bilo. Sada je izvor blizak njemu otkrio detalje njegovog trenutačnog stanja
Vidi originalni članak

Američki glumac Jamie Foxx (55) prije dva tjedna je završio u bolnici zbog medicinskih komplikacija, a još uvijek se nalazi u bolnici. 

PRETRPIO MEDICINSKU KOMPLIKACIJU Liječnici još ne znaju što se dogodilo Jamieju Foxxu: I dalje je u bolnici, 'osjeća svu ljubav'

Izvor blizak glumcu je za Radar Online otkrio nove detalje o glumčevom stanju. Rekao je kako Jamie nije reagirao na podražaje neko vrijeme, a u jednom su ga trenutku morali i oživljavati. Ispričao je kako glumac ima visoki krvi tlak te da je na komplikacije utjecao stres koji je osjećao tog dana kada je hospitaliziran.

- Jamie je pretrpio ozbiljnu medicinsku epizodu i trebala mu je hitna pomoć. Danima je bilo neizvjesno i morali su ga oživljavati. Vrlo je sretan što je živ - rekao je izvor pa dodao:

- Jamie pati od visokog krvnog tlaka, za koji liječnici kažu da može uzrokovati ugruške u mozgu, što dovodi do moždanog udara. Liječnici vjeruju da se ovo spremalo već neko vrijeme, a da nisu brzo reagirali, Jamie je mogao umrijeti.

Jamie je na dan kada je hospitaliziran snimao film 'Back in Action' u kojem glumi uz Cameron Diaz (50). Ona je otkrila da se glumac ponašao problematično tijekom snimanja.

POVRATAK NA SCENU UPITAN Jamie Foxx i dalje u bolnici: 'Još ne znamo što mu se dogodilo...'

- Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Cameron. Ali sada se čini da postoji dobar razlog za to - otkrio je izvor, a kako tvrdi, glumac je trenutačno budan i reagira na podražaje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • japanokinezjapano 27.04.2023.

    Tromb je jako jako jako nezgodan kada se popne iznad pupka. On je mnogo puno ranije morao osjetiti da mu nije dobro i bilo bi puno lakše porazbijati te ugruške. Sada su uhvatili maha i tu će biti još lilala.

  • bree77 27.04.2023.

    Moja Knoll što učini od čovjeka...

  • Realno1985 27.04.2023.

    Nadam se da će se oporavit. Nije neki glumac, a i lik je teški rasist, ipak ne želim mu zlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare