To je to što me zanima!

Jana dogovara abortus, Petar joj ne dozvoljava da pobaci

Adela povjeri Dživu da je odlučila konačno sve priznati Gloriji. No njihov razgovor prekida dolazak policije s nalogom za uhićenje Dživa - optužen je za krađu auta
Vidi originalni članak

Jani se čini kako su joj sve lađe potonule i dogovara ilegalni abortus. Plan joj kvari dolazak Petra koji u posljednjem trenutku sprečava abortus. Jana se suočava s ocem koji joj ne dozvoljava da pobaci i uništi si život. Njihov sukob na koncu ne završava dobro - Jana ga tjera od sebe, ne želi ga u svom životu. 

Sestra Helena obavještava Dešu da se može vratiti na posao. 

Adela povjeri Dživu da je odlučila konačno sve priznati Gloriji. No njihov razgovor prekida dolazak policije s nalogom za uhićenje Dživa - optužen je za krađu auta. Dživo odlazi u pritvor, gdje ga posjećuje Adela koju pokušava uvjeriti u svoju nevinost. Matija je u šoku, sve joj je teže pokrivati Nikolu.

Dijana se zaprepasti kada joj Maro prepriča što se sve dogodilo dok je nije bilo te odlazi u vilu Menčetić kod Judite po odgovore. Na odlasku iz Grada, Dijana susreće Šiška. Oboje se na trenutak prepuštaju zagrljaju, ali se ne mire - Šiško je i dalje tvrdoglav. Nakon niza razočaranja, Dijana se ponada da će utjehu naći u prijateljici Adeli. Međutim, šokira je Adelino priznanje da je ona bila sa Dživom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare