To je to što me zanima!

Jana pozornica na Balaton festivalu - centar after partyja

Odličnu atmosferu festivala upotpunila je posebno osmišljena i odlično dizajnirana Jana pozornica na kojoj se iz večeri u večer povećavao broj posjetitelja
Vidi originalni članak

Vezujući se uz najbolje festivale u Europi, Jana je još jednom pokazala da najbolje ide uz najbolje, a atmosfera na Janinoj pozornici dokaz je da vrhunski glazbeni spektakli i najpoznatija voda u regiji idu jedno s drugim Jana pozornica na Balaton Sound festivalu, a koji je održan od 8. do 12. srpnja, bila je najposjećenije mjesto nakon glavne pozornice na kojoj su nastupile najveće zvijezde elektronske glazbe - Tiësto, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Hardwell, Afrojack, Ludacris, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike kao i još 50-ak izvođača koji su punih 5 dana atmosferu na Balatonu dovodili do usijanja.

Odličnu atmosferu festivala upotpunila je posebno osmišljena i odlično dizajnirana Jana pozornica na kojoj se iz večeri u večer povećavao broj posjetitelja, koji su u Jani tražili spas od vrućina, ali i mjesto za nezaboravan provod. Veliki broj ljudi, vrhunski DJ nastupi, deep house i drum'n'base ritmovi, privlačili su mlade da uživaju u after hour zabavi i Jana pićima, stvarajući poseban doživljaj i tulume koji će se još dugo prepričavati.

Na Jana pozornici se tijekom svih 5 večeri tražilo mjesto više, a činjenica da su glazbeni provodi trajali do rane zore potvrđuju da je Jana zaslužila svoje mjesto na Balatonu te da je spremno odgovorila izazovima zvjezdane glazbene scene.

Nakon Balatona za Janu slijedi još veći izazov. Treću godinu za redom Jana je partner Sziget „Island of freedom“, drugog najvećeg festivala u Europi koji će se od 10. do 17. kolovoza 2015. održati na Szigetu, otoku usred Budimpešte. Sziget festival prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi po Festival Awards Europe.

Da je riječ o najboljem velikom europskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robbieja Williamsa, a on će zasigurno zapaliti publiku i dati poseban pečat vrućim ljetnim večerima, dok će Jana biti odlično osvježenje kada temperature dosegnu maksimum.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jesus is my savior 20.07.2015.

    Zazirem od tih partyja i sl., to je po meni leglo zla, evo jedan odlično svjedočansvo koje sam nedavno našao na jednoj fantastičnoj duhovnoj stranici pa ga prenosim u cijelosti: Cijela Hrvatska je prošli tjedan pričala o Ultra festivalu koji se već par godina održava u Splitu. Svi pričaju o novcu i zaradi a ne gledaju “pravim” očima na ono što se događa s našim mladima na takvim okupljanjima! Pričali smo s mladom djevojkom iz Zagreba koja već drugu godinu zaredom ide na taj festival u Split. Prošle godine nije primjetila ništa neobično što bi je “udaljilo” od takvih okupljanja i glazbe. Ona je cijeli svoj život vjernik, utječe se Gospi, živi čistoću sa svojim dečkom. Nikad nije gledala na tu glazbi ili takva okupljanja s duhovne strane, za nju je to bio samo dobar provod i glazbu koju ona voli. Ne utječe se porocima, jednostavno uživa u glazbi i ništa više. Ali , ove godine priča se malo promjenila. Upoznala je svog sadašnjeg dečka koji je malo “dublje” u vjeri, otvoren je Duhu Svetom i voli karizmatski pokret. Ove godine je upisala i ignacijske duhovne vježbe i pridružila se grupi koja se okuplja jednom tjedno na zajedničkoj molitvi. Odlučila je i ove godine sa svojom prijateljicom otići na Ultra festival jer nije mislila da će to utjecati na njenu duhovnost, za nju je to uvijek bila samo dobra glazba i ništa više. Njen dečko nije išao s njom u Split, za to vrijeme on je bio u Međugorju i molio da joj Gospodin otvori oči nebi li vidjela pravu istinu tog događaja na koji je odlučila otići.

  • krush_leen 20.07.2015.

    Bio prošle godine tamo, znači od običnog beach bara dogurali do ogromne pozornice. Svaka čast.

  • Klokan 20.07.2015.

    drago mi je vidjeti da se nesto nase konzumira u dalekom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare