To je to što me zanima!

Jane Fonda: Shvaćam da mi nije ostalo još puno vremena

Glumica je kazala kako ulazi u novu fazu u svom životu i karijeri, a prigrlila je i svoju starost. Dodaje kako nije ponosna na plastične operacije koje je napravila
Vidi originalni članak

Jane Fonda (77) u središtu je pozornosti kada se pojavi na nekoj premijeri, no kaže kako je njezin odnos prema modi uvijek bio naporan, prenosi ABC News

- Kad sam počela kao glumica u New Yorku, radila sam kao model kako bih mogla platiti sate glume. Ali nisam imala ono što je potrebno da bih bila manekenka. Mrzila sam isticanje svog izgleda i nikad nisam posvećivala puno pažnje odijevanju - kazala je Fonda. 

Glumica dodaje kako ulazi u novu fazu u svom životu i karijeri, a prigrlila je i svoju starost.  

- Shvatila sam da mi nije ostalo još puno vremena. Imam viziju. Željela sam dati kulturalno lice starijim ženama - rekla je Jane koja nije ponosna na plastične operacije koje je napravila. Mislila je da ako želi biti voljena, onda mora biti mršava i lijepa, a to, kaže, dovodi do puno problema. Smatra da je smiješno da ju ljudi s obzirom na njezinu dob nazivaju modnom ikonom. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CUKRENA. 20.05.2015.

    Di su one stare glumice koje su bile prekrasne i u poznim godinama..Ovo danas je uzelo previše maha, plastificiraju se od mladosti, neznaju više ni stariti dostojanstveno....i sad bi nam one trebale biti pojam ljepote..

  • alfabetagama 20.05.2015.

    U tom svijetu glamura prevladava sama plastika.. i sad bih joj se zato trebala diviti jer dobro izgleda...

  • Gola_Istina 20.05.2015.

    Nisi ponosna na njih...ali bez njih nebi bila tako slavna jer se zadnjih godina o tebi piše samo u kontekstu operacija, a ne uloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare