To je to što me zanima!

Janet Jackson bi htjela snimiti dokumentarac: Ispričat ću sve

Glazbenica pregovara o dokumentarnom showu s Netflixom, koji želi da snimi deset epizoda. Jackson će pričati o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu s bivšim mužem i pripremama za turneju
Vidi originalni članak

Posljednjih deset godina bila je jako zatvorena prema javnosti i osjeća da bi trebala iskreno ispričati svojim obožavateljima kako je živjela, rekao je prijatelj pjevačice.

Janet Jackson (51) pregovara o dokumentarnom showu s Netflixom, koji želi da snimi deset epizoda. Jackson će pričati o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu s bivšim mužem, katarskim milijarderom Wissamom Al Manaom (42), i pripremama za europsku i azijsku turneju.

- Nude Janet ogromnu svotu za snimanje, ali istovremeno očekuju da će to vrhunski odraditi - rekao je njezin prijatelj. Jackson je početkom siječnja rodila sina Eissa, a odmah potom je tražila razvod od supruga Mana.

Njezin bivši ne želi se tako lako predati i prepustit brigu o sinu jedincu pjevačici. On navodno želi pokrenuti bitku za skrbništvo.

U svojoj je karijeri dobila pet Grammyja, a među najvećim hitovima su joj 'All For You', 'Again' i 'Doesn't Really Matter'.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Splicanka'92 03.06.2017.

    Nestalo love eto sta je

  • Skoko53 03.06.2017.

    Imam osjecaj da je ona njeg asamo iskoristila da bi bebu dobila..hm..?? 8-/

  • BaljiCocaj 02.06.2017.

    Meni nekak izgleda ko michael jackson

Komentiraj...
Vidi sve komentare