To je to što me zanima!

Janica je provela večer i s novim i s bivšim dečkom

Janica je u zagrebačkom kafiću mazila dečka Daniela Haimerla, a njen bivši dečko Boris Ivančić na drugoj strani stola isto je radio Sandri Ivančić
Vidi originalni članak

Janica Kostelić (28) u petak navečer izašla je s dečkom Danielom Haimerlom (34) te bivšim dečkom Borisom Ivančićem (26) i njegovom novom djevojkom Sandrom Ivančić (28). Dva para dva su sata sjedila, pila i veselo čavrljala u kafiću Golf u središtu Zagreba. Janica je Daniela mazila po licu i grlila oko struka, a on ju je nježno ljubio u obraz. I Boris je nježnim dodirima pokazivao koliko mu je stalo do Sandre, bivše producentice RTL-ovih humorističnih serija “Bibin svijet” i “Ne daj se, Nina!”. Veseloj četvorki pridružili su se Janičin brat Ivica Kostelić (30) i djevojka, bivša islandska skijašica Elin Arnasdottir (25), ali nisu se dugo zadržali. Janica i Daniel na rastanku su se dugim zagrljajem oprostili od Borisa i Sandre.
Najtrofejnija svjetska skijašica s riječkim instruktorom ronjenja Borisom bila je u vezi gotovo četiri godine. Upoznali su se u Crikvenici, gdje žive Borisovi roditelji. Janica je tamo često odlazila na rehabilitaciju jer su je zbog skijaških ozljeda nekoliko puta operirali. Prekinuli su početkom prošlog ljeta, a Borisa su u kolovozu viđali s novom djevojkom u Mošćenićkoj Dragi.
Janica je nekoliko mjeseci kasnije počela izlaziti s Nijemcem Danielom, asistentom koordinatora Međunarodne skijaške organizacije. S Borisom je ostala u jako dobrim odnosima, pa su je u siječnju na Sljemenskoj utrci zajedno bodrili on i novi dečko Daniel. Diplomirani kroatist i germanist Boris Ivančić i njegova prezimenjakinja Sandra bili su, doznajemo, u vezi i prije njegove ljubavi s Janicom, a prvi put su ih snimili zajedno u svibnju ove godine u riječkom klubu Terminal.

ZBOG BORISA KUPILA 'PAMETNU KUĆU' I PRESELILA U RIJEKU
U jesen 2006., nakon godinu dana veze s Borisom, Janica je objavila da te zime neće skijati, a u proljeće 2007. trajno se povukla iz sporta u kojem je osvojila sve što se može osvojiti. U ljeto 2008. preselila se u Rijeku. Par je živio u dvoetažnom “pametnom stanu” u Marčeljevoj Dragi koji je kupila Janica. Bivša skijašica postala je poslovna žena i otvorila kozmetički salon Fei fei u središtu Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • erwin_rommel 02.09.2010.

    U sandwichu...

  • 02.09.2010.

    kako vas nije stid prozivat Janicu nakon svega sto je dala hrvatskoj???

  • ciLa 02.09.2010.

    Ćim je osjetila \"mačka\" pobegla je sa skijaških staza....:):):):)

Komentiraj...
Vidi sve komentare