To je to što me zanima!

Janičini poljupci slatki su kao švicarska čokolada...

Daniel Haimerl (34) poljubio je Janicu (28) na cilju 'Snježne kraljice' na Sljemenu gdje su gledali njezinog brata Ivicu. To im je prvi javni poljubac...
Vidi originalni članak

Dvadeset minuta prije početka muškog slaloma na zagrebačkom Sljemenu Janica Kostelić došla je do cilja kako bi bodrila brata Ivicu. S leđa joj se prišuljao dečko Daniel Haimerl te je strastveno poljubio. Ona mu je s jednakim žarom uzvratila. Ovog se puta nisu obazirali na bljeskalice fotoaparata i znatiželjne novinare. Potom je Švicarac ostavio našu najtrofejniju skijašicu s bratovom djevojkom, islandskom skijašicom Elin Arnasdottir, koja je bila tužna jer Ivica nije završio utrku. Janica ju je blago potapšala po ramenu kako bi je utješila. Tada je malo dalje od cilja u VIP loži njezin bivši dečko Boris Ivančić poljubio nepoznatu djevojku za koju tvrdi da mu nije cura.
- Samo smo prijatelji. Nemam curu. S Janicom sam ostao u dobrim odnosima - kaže Boris.
Janica je nakon utrke komentirala sukob s fotoreporterima koji su željeli slikati njezina dečka.
- Žao mi je što sam se spustila na taj nivo - iskrena je bila Janica, ali o Danijelu nije željela ništa reći. Skijašica je jučer proslavila 28. rođendan s Danielom, a na proslavu, šuška se, nije zvala ni bliske prijatelje. Švicarac je asistent koordinatora internacionalne skijaške federacije.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • MIROTVORAC 07.01.2010.

    Garantiram da su svi ovi koji pljuju po Janici i komentiraju njezin izgled većinom zavidni tovari i isfrustrirane jadne budale i sponzorušice kojima je samo izgled bitan a vi se svi lagano možete postaviti na glavu i izgorjeti od zavisti ali nikad nitko u našem sportu nije postigao to što je Janica Kostelić i sad je pustite na miru da žena uživa u životu kojeg nije imala onda kad je to bilo najpotrebnije !!!!!! Teška stvar -pa svi se poljube sa corum ili ženom ili sa dečkom ili mužem na javnom mjestu ,pa zašto nebi i ona !!! Janica je legenda i ponos Hrvatske i kao takvu ju poštujte jer je pošteno to sve zaradila teškim mukama i odricanjem !!!!!

  • Horse_1 07.01.2010.

    @HBCRO: Vidio sam Janicu i sa šminkom, ali meni se ipak ne sviđa kako izgleda. No, to nema veze što se meni ne sviđa jer niti jedna osoba na planeti se ne sviđa svakome.

  • cur 07.01.2010.

    svi koji serete po JANICI nikada joj nećete biti ni do članka.Možete samo ovako kakati.Osvojila je apsolutno sve što se osvojiti može do svoje 24.godine i nikada baš nikada se nije gurala u medije kao razne lambašice,simonice i modni mačci. Svi koji kakate o njenom izgledu mora da ste neki manekeni i manekenke a ako i jeste nju opet zaboli jel je jedna obična i neopterečena cura i zasluženo živi SVOJ ponavljam SVOJ život

Komentiraj...
Vidi sve komentare