To je to što me zanima!

Janja Coce: Svađala bih se s njim zato što je otišao prebrzo

Vinko Coce je lani, nakon pet i pol mjeseci borbe s teškom infekcijom, umro u splitskoj bolnici. Supruga Janja kaže kako ne može živjeti od njegove mirovine
Vidi originalni članak

Kuću ću dati na prodaju. Velika je, a ja ne mogu živjeti samo od Vinkove mirovine. Ne želim nikome biti na teret niti ikoga išta moliti, kaže Janja Coce (57), udovica trogirskog slavuja.

Vinko je lani, nakon pet i pol mjeseci borbe s teškom infekcijom, 27. listopada preminuo u splitskoj bolnici, a supruga kaže kako bi se sad posvađala s njim zato što ju je tako rano napustio. I skladatelj Nenad Ninčević (53) tuguje za trogirskim tenorom.

Upoznali su se 1992. u trogirskoj marini. Njihove anegdote ne mogu se, kaže Neno, nabrojiti. Prisjetio se zgode sa Splitskog festivala. Coce je jako ogladnio. Skoknuo je kupiti ćevape. Taman kad je pojeo pola, pozvali su ga da zapjeva.

- Uvalio mi je ćevape i rekao da mu ih pričuvam. Dok je odlazio, viknuo je da ga ne pokušavam prevariti jer zna koliko je pojeo - kaže Ninčević. Dodao je kako su ga zabavljale priče da je najveći izjelica te je sam smislio vic da je otišao na zubaca nakon što je sam pojeo cijelo janje.

Idi na 24sata

Komentari 261

  • Slade Trogir 28.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Riesige Eier 27.10.2014.

    rješenje za tebe: pa uzmi podstanara/e.. wtf jel to toliki problem..

  • boo1506 27.10.2014.

    odi u podstanare.Ajme što kukaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare