To je to što me zanima!

Janjić je rodila djevojčicu Kaju: Kompletirali smo vlastiti svemir

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Čestitke njezinih pratitelja i prijatelja već su im počele stizati u komentarima
Vidi originalni članak

Za glumicu Natašu Janjić (38) i njezina supruga Nenada Medančića (36) danas je jedan od najsretnijih dana. Glumica je rodila njihovo drugo dijete. Na svijet im je došla djevojčica Kaja, a Nataša je sretne vijesti podijelila na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nataša u Španjolskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir - napisala je Nataša na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala sa svojom tek rođenom kćeri.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Čestitke njezinih pratitelja i prijatelja već su njoj i Nenadu počele stizati u komentarima.

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske. 

STIŽE DJEVOJČICA Odbrojavanje je počelo: Janjić je pokazala trudnički trbuščić...

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bree77 25.07.2020.

    Lijepo da se smirila i ostvarila kao majka.... Izgledalo je kao da se to neće desiti, puno je lutala.... Čestitke

  • K_I_N_G 25.07.2020.

    ak nije na instagramu nije se ni dogodilo

  • John Doe Jr. 25.07.2020.

    rođenje djevojčice slaviti će se diljem hrvatske i dijaspore

Komentiraj...
Vidi sve komentare