Obavijesti

Show

Komentari 7

Odbrojavanje je počelo: Janjić je pokazala trudnički trbuščić...

Odbrojavanje je počelo: Janjić je pokazala trudnički trbuščić...
5

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i njezinom suprugu Nenadu u osmom mjesecu stiže djevojčica

VIDEO

Glumica Nataša Janjić (38) sa svojim suprugom Nenadom Medančićem (36) nestrpljivo iščekuje prinovu. Par čeka svoje drugo dijete, a odbrojavanje je polako počelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Nataša je na društvenim mrežama svojim pratiteljima pokazala svoj trbuščić. Sada je u osmom mjesecu trudnoće pa odmara u prirodi i na plaži.

- Prvi dan ljeta, osmi mjesec trudnoće i uživanje u rajskom vrtu bez instagramskog uljepšavanja - napisala je Janjić u opis jedne od fotografija. 

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u osmom mjesecu stiže djevojčica.

Janjić čeka drugo dijete: 'U kolovozu nam stiže djevojčica'
Janjić čeka drugo dijete: 'U kolovozu nam stiže djevojčica'

Nataša i Nenad u prosincu prošle godine proslavili su i prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske. To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Prije Nenada Nataša je ljubovala sa slikarom i grafičkim dizajnerom Perom Mrnarevićem (42). Par je početkom listopada 2017. godine prošetao Zagrebom držeći se za ruke čime je potvrdio vezu. Janjić je prije slikara bila u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Par se upoznao 2016. na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića, a prekinuli su nakon manje od godinu dana veze.

Splićanka nikada nije htjela komentirati svoje veze kao ni njezini odabranici. Janjić se prijašnjih godina povezivalo s glumcima Goranom Bogdanom (39) i Petrom Strugarom (31), a 2016. je ljubovala sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem.

S voditeljem i televizijskim producentom Joškom Lokasom (48) bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu vjenčali. Rastali su se nakon godinu i pol te ni ovaj ljubavni odnos nije prošao bez drame.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu