To je to što me zanima!

Janjić kod dečka u Istri: Počela im je 'jesenska sezona kupanja'

Glumica se nedavno pohvalila fotografijom ispod koje je napisala 'Ono kad se probudiš u Istri', a njeni obožavatelji su primijetili i zlatni prsten na ruci pa se šuška da su se možda i zaručili...
Vidi originalni članak

Glumica Nataša Janjić (36) trenutno uživa u Istri kod dečka, ortopeda Nenada Medančića (35). Na društvenim mrežama je objavila fotografija s mora i pokazala kako za nju ljeto i sezona kupanja još nisu završili. Nenad je inače iz Pazina, a glumica se nedavno pohvalila fotografijom ispod koje je napisala 'Ono kad se probudiš u Istri', a njeni obožavatelji su primijetili i zlatni prsten na ruci pa se šuška da su se možda i zaručili.

Nataša je nedavno otkrila, kako su nju i dečka, s kojim je trudna, voditeljica Marijana Batinić i i njezin muž htjeli spojiti jer su bili sigurni da su stvoreni jedno za drugo. Glumica je rekla kako se već prve večeri pokazalo da su njihovi prijatelji bili u pravu. Istaknula je da je sve počelo simpatično i spontano nakon upoznavanja te su se jednostavno trenutačno prepoznali i svidjeli jedno drugome.

Glumica i ortoped odlučili su tajiti svoju vezu, a tijekom ljeta su provodili vrijeme izvan Hrvatske.

 

- Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila - istaknula je. Bebu očekuje u veljači.

VIDI OVO! Ove zvijezde ovisne su o plastičnim operacijama.

VIDI OVO: Lista svih ljudi koje je Eminem popljuvao na svom novom albumu.

VIDI OVO! Najslavniji i najsramotniji celerity padovi na pozornici.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludizoki 24.09.2018.

    Ono probudiš se a ne poznaš frajera!!!!

  • Iskrena mala 24.09.2018.

    e moj ortopedu bolje bi ti bilo da si okulista ............

  • AndSanMia 24.09.2018.

    Uzasno iritantna osoba ova

Komentiraj...
Vidi sve komentare