To je to što me zanima!

Janjić se šokirala za rođendan: Muž je 'oteo' i odveo na slavlje

Gkumica je bila u šoku, a prema njezinom izrazu lica čini se kako to nije očekivala. Kad je ušla u restoran, Nenad ju je poljubio te je nastavila slaviti s društvom
Vidi originalni članak

Hrvatska glumica Nataša Janjić (38) prije nekoliko dana proslavila je rođendan.  Osim po glumačkim ulogama Splićanka je imala zanimljiv ljubavni život sve dok se krajem 2018. u tajnosti nije vjenčala s ortopedom Nenadom Medančićem, koji joj je za rođendansko slavlje pripremio pravo iznenađenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iznenađenje je zamislio u obliku 'otmice' svoje surpruge. Tako joj je stavio maramu oko očiju te ju vozio do restorana u kojem su je čekali njezini prijatelji. Nataša je bila u šoku, a prema njezinom izrazu lica čini se kako to nije očekivala. Kad je ušla u restoran, Nenad ju je poljubio te je nastavila slaviti s društvom. 

Njihova je romansa započela 2017., a par su upoznali supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nataša je Marijanina dugogodišnja bliska prijateljica, baš kao što je Nenad Matejov najbolji prijatelj. Nataša je vezu  od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

 

- Nisu čestitke prazne riječi! Tridesetosma obljetnica mog dolaska na svijet danas i sve su se ostvarile! Najsretniji ikad! Pune ruke darova i puno srce! Volim vas, čestitari! - napisala je Nataša. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nadgrobni spomenik 02.12.2019.

    Ne znam zašto novinari uvijek nabrajaju s kim je bila? Žena ima 30 godina... Normalno da ima prošlost, kao i svi... I bolje da ju ima nego nema...

  • nori 🖖 01.12.2019.

    Lokas,kaj ti veliš na ovo !?

  • It's kišing 01.12.2019.

    Ako nije objavljeno, nije se ni desilo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare