To je to što me zanima!

Janko: S Jelenom bi mi bilo najteže snimati scene seksa...

Redatelj Dalibor Matanić morao je pričati viceve Janku Volariću Popoviću i Juditi Franković da bi ih opustio prije snimanja scena seksa u svom filmu 'Majka asfalta'
Vidi originalni članak

- Moraš imati povjerenja u kolegicu kako bi što bolje odradili scene seksa. Meni je to inače najteže. Mislim kada bih glumio sa suprugom Jelenom da bi mi to bilo još teže - rekao je Janko Popović Volarić, jedan od glavnih glumaca  u novom hrvatskom filmu 'Majka asfalta' redatelja Dalibora Matanića.

Na svečanoj premijeri u zagrebačkom kinu Movieplex glumce je došla podržati Jankova supruga, spisateljica Jelena. S njom je u pratnji bio i Jelenin brat Ivan, koji je radio scenografiju za film, u pratnji djevojke, manekenke Anite Dujić. Radnja filma se vrti oko žene koja napusti supruga na Badnju večer nakon što ju je istukao te sa sinom tjedan dana spava u automobilu. Film su došli pogledati Tatjana Jurić, Lana Klingor, Ivica Skoko, Ecija Ojdanić, Ivana Nanut, Ana Stunić, Tatjana Jurić, Joško Lokas, Marija Škaričić, Lana Klingor, Leona Paraminski, Vinko Brešan i mnogi drugi.

- Inspiraciju za film dobio sam iz jednog novinskog članka, česti su slučajevi obiteljskog nasilja. Nadam se da će ovaj film osvijestiti barem nekoliko obitelji - rekao je Dalibor Matanić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kurčubić 09.12.2010.

    isto svaka budaletina može bit glumac

  • dirty 09.12.2010.

    kod nas svatko jeste glumac

  • nefer 09.12.2010.

    nerazumjem zashto mu supruga dolazi gledat kako snima sexi scene ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare