To je to što me zanima!

Janko se hvali sinom Davidom (20): 'Jeste li vi isto godište?'

'Moj mali sin David. Ponos', napisao je glumac uz zajedničku fotografiju.  Dok je Janko na sebi imao crno odijelo i crnu košulju, David se odlučio na nešto ležerniji stajling. Crne hlače, deblji šal i crnu zimsku jaknu
Vidi originalni članak

Glumac Janko Popović Volarić (38) na društvenim mrežama ponovo se pohvalio fotografijom sina Davida (20). Ponosni otac u prosincu je objavio fotografijom s koncerta u zagrebačkoj Tvornici dok ovog puta nije otkrio lokaciju koju je posjetio sa svojim sinom.

- Moj mali sin David. Ponos - napisao je glumac uz zajedničku fotografiju. 

Dok je Janko na sebi imao crno odijelo i crnu košulju, David se odlučio na nešto ležerniji stajling. Crne hlače, deblji šal i crnu zimsku jaknu. Ipak obožavatelji na društvenim mrežama su na ocu i sinu najprije primijetili njihovu sličnost. 

- 'Otac i sin...Ma kao braća ste', 'Jeste li vi isto godište?',  'Isti ste' - pisalo je u samo nekim od mnogobrojnih komentara obožavatelja.

Dok su Jankove kolegice Marijana Batinić (38) i Bojana Gregorić Vejzović (47) zamijetili nešto sasvim drugo. 

- Baš je mali - napisala je Marijana, a Janko joj je na to odgovorio: 'Ma bebač'. 

Popović Volarić glasi za jednog od najzgodnijih domaćih glumaca, pa zato nije ni čudno što je taj isti šarm naslijedio i David koji ipak nije krenuo očevim stopama.

Umjesto glume, njega više zanima glazba. Iako je David Jankov jedini sin, glumac u medijima redovito naglašava kako bi želio imati barem još jedno dijete.

JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ Složio sam si ugodan samački život, no vidim se opet u braku

- Obavezno bih volio dobiti još jedno dijete. To je jedna od mojih najvećih želja. Ne postoji ništa ljepše na svijetu. Nadam se da će mi se to i ostvariti - rekao je glumac.

NEMOGUĆE MU JE ODOLJETI: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • CoinMaster 08.04.2019.

    Tata izgleda bolje od sina, što je tim mladim ljudima, većinom imaju višak kilograma a manjak kose.

  • komentator__Luka 07.04.2019.

    istina sin mu izgleda stariji nego što jest

  • plavicro 07.04.2019.

    bem ti pa on plaća reklamu za sina

Komentiraj...
Vidi sve komentare