To je to što me zanima!

Janko se na bini primio škara, Maju oduševili mišičavi dečki

Jedan od fascinantnijih nastupa osigurala je natjecateljica Jana Šestić iz Beograda koja je žiri oduševila svojim talentom – slikanjem u pijesku
Vidi originalni članak

Prva javna audicija Supertalenta okupila je brojne talente, a osim iznimnih pjevača, glazbenika, plesača, predstavnika modernog cirkusa, beatboxa, žiri su oduševili i natjecatelji s neobičnim talentima. 

Jedan od njih je svakako i šezdesetdvogodišnji Vladimir Flegar koji se na Supertalent došao predstaviti s talentom rezanja i oblikovanja grmova u skulpture. Dok su članovi žirija Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman s nestrpljenjem iščekivali koja će skulptura iz grma nastati, četvrti član žirija Janko Popović Volarić nije mogao odoljeti iskušenju da se sam ne okuša u oblikovanju grmolike biljke, pa se popeo na pozornicu i pridružio natjecatelju.

Nakon što su braća Švec, streetworkouteri poznatiji kao Street Brothers, svojim prošlogodišnjim sudjelovanjem na Supertalentu izazvali opće oduševljenje i svekoliku pozornost, ove godine u show se prijavio njihov mlađi brat, četrnaestogodišnji Angelo te pokazao što su ga sve braća naučila. Po uzoru na braću, Angelo je također oduševio žiri, a Martina je tražila da na pozornicu dođe i stariji brat te komentira svog učenika. Najviše oduševljena mišićima starijeg brata Danijela bila je Maja. 

- Ljudi moji, tu možeš sir naribati - uzviknula je ne propustivši priliku opipati čvrstoću mišića.

Jedan od fascinantnijih nastupa osigurala je natjecateljica Jana Šestić iz Beograda koja je žiri oduševila svojim talentom – slikanjem u pijesku. 

- Mislim da si ozbiljna  umjetnica! Ovo nije zezancija - poručila joj je Maja Šuput.

Nakon prve održane audicije, idućeg vikenda žiri očekuju novi talenti. Tko će sve stati pred njih, tko će ih očarati, a tko izbezumiti, tek ćemo doznati. Ako je suditi po prvoj audiciji održanoj ovog vikenda. Hrvatska krije brojne neotkrivene talente, a upravo će show Supertalent otkriti one najbolje. Produkcijski tim popularnog showa već se priprema za iduću audiciju.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Linz 20.06.2017.

    Jedno od posljednjih istraživanja kaže da se prema popisu mišića ljudskog tijela najvažniji mišić nalazi u gaćama (provedeno na Sveučilištu Columbia) !!!

  • balboaboa 19.06.2017.

    Ovo su gimnasticari a ne street workout to sve zapoceo Frank moderano ovi nemaju tu izdrzljivost

  • kresimir1971 19.06.2017.

    loša kopija Anđelke iz onog nedavno završenog cirkusa posebni ljudi! ali stvarno loš kopija.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare