Obavijesti

Show

Komentari 42

Janko se na bini primio škara, Maju oduševili mišičavi dečki

Janko se na bini primio škara, Maju oduševili mišičavi dečki
1

Jedan od fascinantnijih nastupa osigurala je natjecateljica Jana Šestić iz Beograda koja je žiri oduševila svojim talentom – slikanjem u pijesku

VIDEO

Prva javna audicija Supertalenta okupila je brojne talente, a osim iznimnih pjevača, glazbenika, plesača, predstavnika modernog cirkusa, beatboxa, žiri su oduševili i natjecatelji s neobičnim talentima. 

Jedan od njih je svakako i šezdesetdvogodišnji Vladimir Flegar koji se na Supertalent došao predstaviti s talentom rezanja i oblikovanja grmova u skulpture. Dok su članovi žirija Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman s nestrpljenjem iščekivali koja će skulptura iz grma nastati, četvrti član žirija Janko Popović Volarić nije mogao odoljeti iskušenju da se sam ne okuša u oblikovanju grmolike biljke, pa se popeo na pozornicu i pridružio natjecatelju.

Nakon što su braća Švec, streetworkouteri poznatiji kao Street Brothers, svojim prošlogodišnjim sudjelovanjem na Supertalentu izazvali opće oduševljenje i svekoliku pozornost, ove godine u show se prijavio njihov mlađi brat, četrnaestogodišnji Angelo te pokazao što su ga sve braća naučila. Po uzoru na braću, Angelo je također oduševio žiri, a Martina je tražila da na pozornicu dođe i stariji brat te komentira svog učenika. Najviše oduševljena mišićima starijeg brata Danijela bila je Maja. 

- Ljudi moji, tu možeš sir naribati - uzviknula je ne propustivši priliku opipati čvrstoću mišića.

Jedan od fascinantnijih nastupa osigurala je natjecateljica Jana Šestić iz Beograda koja je žiri oduševila svojim talentom – slikanjem u pijesku. 

- Mislim da si ozbiljna  umjetnica! Ovo nije zezancija - poručila joj je Maja Šuput.

Nakon prve održane audicije, idućeg vikenda žiri očekuju novi talenti. Tko će sve stati pred njih, tko će ih očarati, a tko izbezumiti, tek ćemo doznati. Ako je suditi po prvoj audiciji održanoj ovog vikenda. Hrvatska krije brojne neotkrivene talente, a upravo će show Supertalent otkriti one najbolje. Produkcijski tim popularnog showa već se priprema za iduću audiciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu