To je to što me zanima!

Janković: 'Molim vas, ne činite to ako nas baš ne želite ubiti...'

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' neće zapaliti set prejakim flambiranjem niti će bacati noževe s povezima na očima. Učinit će nešto puno opasnije...
Vidi originalni članak

Žiri ne može vjerovati da natjecatelji showa, nakon pet sezona i preko 270 epizoda, još uvijek moraju strahovati za svoj život zbog – sirove piletine.

NIJE KOLEGIJALAN Kaos na setu: Mate Janković izludio kolegu Ivana Pažanina

- Hmmm… sirova piletina. Što još uvijek moramo pričati o sirovoj piletini? Nacijo, sirova piletina ubija! Nemojte davati ljudima sirovu piletinu, pogotovo onima koje ne poznajete. Osim ako ih ne želite ubiti. Hvala - kaže chef Mate Janković nakon što je kušao nedovoljno termički obrađeno meso s tanjura novog natjecateljskog para.

Čini se da kuhari amateri nikako da nauče koliko je sirovo meso opasno po zdravlje. Da bi im se urezalo u pamćenje, žiri će podići ton glasa i ozbiljno zaprijetiti natjecateljima jer, kako i sami kažu, nemaju niti trunke strpljenja za pogreške koje se ponavljaju iz sezone u sezonu.

- Razumijem da je tu trema, nervoza… ali, piletinu ste već sigurno tisuću puta pekli doma i ovo se ne bi smjelo dogoditi. Gledajte, nije žiri ovdje na robiji. Ne možete to raditi - rekao je chef Ivan Pažanin s nevjericom na licu. 

DRUGI KRUG SHOWA Ovo su nova 4 natjecateljska para iz 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Tko je površno pratio show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ i time žiriju digao tlak? Odgovore ćemo doznati večeras, u novoj epizodi omiljenog kulinarskog showa u 21.25 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vučko SL 06.02.2018.

    rtl je totalno promašio programsku shemu, BB i ovaj 3,2,1 totalni promašaj. Svaka 2 mjeseca ponavljaju emisiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare