To je to što me zanima!

Japansku glumicu (40) iz horora 'Krug' pronašli su mrtvu u domu

Glumila je i žensku verziju Sherlocka Holmesa u seriji HBO-a Miss Sherlock iz 2018. godine. Tri godine zaredom, između 2004. i 2007., osvajala je nagradu japanske Akademije za najbolju glumicu
Vidi originalni članak

Jedna od popularnijih japanskih glumica, Yuko Takeuchi, iznenada je preminula u 41. godini u svom domu u Tokiju, piše BBC. Policija je pokrenula istragu, a tužnu vijest otkrio je njezin suprug, glumac Nakamura Shido koji je pronašao njezino beživotno tijelo. Iza sebe je ostavila i dvoje male djece.

 'Došlo je tako iznenada, užasno smo tužni zbog ovih vijesti', priopćili su iz glumičine agencije Stardust Promotion. 

Takeuchi je bila iznimno popularna u Japanu, a tijekom karijere pojavila se u mnogim filmovima i TV serijama. Bila je poznata i po ulozi u kultnom japanskom hororu Ringu iz 1998. koji je poslužio kao predložak za hollywoodsku verziju iz 2002.

Glumila je i žensku verziju Sherlocka Holmesa u seriji HBO-a Miss Sherlock iz 2018. godine. Tri godine zaredom, između 2004. i 2007., osvajala je nagradu japanske Akademije za najbolju glumicu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • faithless 28.09.2020.

    Ženski Sherlock Holmes lol, pa jeli dosta više ovih njasra, daj te više izmislite ženske likove a ne reciklirati sve što je bilo uspješno sa muškim ulogama, pa ne bi besplatno skinuo i pogledao ta smeća a ne posao u kino i platiti kartu

  • 27.09.2020.

    Horore obožavam, a "Krug" mi je jedan od najboljih ikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare