To je to što me zanima!

Jared Leto zaprepastio publiku u Teksasu: Raširio ruke pa skočio na njih s jako visoke platforme

Glumac se inače u slobodno vrijeme bavi penjanjem, a jednom je zbog toga umalo poginuo. Nedavno je iznenadio i prolaznike u Parizu kad se počeo penjati po zidu zgrade, ali bez zaštitne opreme
Vidi originalni članak

Ekscentrični glazbenik Jared Leto (51) nerijetko na svojim koncertima šokira publiku vratolomijama koje izvodi. Isto je napravio i na festivalu u Teksasu gdje je nastupao sa svojim bendom Thirty Seconds to Mars.

O TEŠKOM RAZDOBLJU Jared Leto prisjetio se borbe s ovisnošću: 'Ja sam uzimao nju, a na kraju je ona uzela mene...'

Jared je na početku koncerta stajao na visokoj paltformi koja je gledala na publiku. Leto ih je pozdravio, a onda skočio na njih raširenih ruku. Ipak, bila je riječ o bungee jumpingu pa je Jared bio osiguran da mu se neće ništa dogoditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JARED LETO (@jaredleto)

Njegova ulazna točka je oduševila i zaprepastila, kako publiku, tako i fanove na društvenim mrežama. 'Koji kralj', 'E, tako se dolazi na koncert', 'Zaista si hrabar', pisali su mu.

Glumac se inače u slobodno vrijeme bavi penjanjem, a jednom je zbog toga umalo poginuo, kad se penjao na stijene u Red Rock kanjonu. Nedavno je iznenadio i prolaznike u Parizu kad se počeo penjati po zidu zgrade, ali bez zaštitne opreme.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Adisibio 20.10.2023.

    To nije bungee nego rope jump.

  • Nickkobalt_X 19.10.2023.

    Simbolika događaja... Skok u bezdan

  • bree77 19.10.2023.

    Što uzme prije toga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare