To je to što me zanima!

Jared, to sve ti je penis ili si u gaće stavio ogromni parizer?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Usred koncerta u Torontu Leto se primio za međunožje. Njegov naizgled ogroman penis obožavateljice je bacio u delirij. Naravno, ima i onih koji misle da 'to nije to'
Vidi originalni članak

Bio je dan kao i svaki drugi i grupa 30 Seconds to Mars imala je koncert u Torontu skoro kao i svaki drugi prije toga. Ipak, jedan je ključni detalj taj koncert učinio zaista posebnim - naizgled ogroman penis pjevača benda Jareda Leta (42) .

Leto je, naime, usred koncerta osjetio potrebu zgrabiti svoju 'alatku' i time obožavateljice diljem svijeta bacio u delirij. Čini se da je Jared toliko obdaren da je to riječima teško opisati. Sreća što postoji video pa sami možete procijeniti je li Majka priroda prema Jaredu zaista bila toliko darežljiva ili je ipak riječ o podvali, o nekom ogromnom parizeru koji je ugurao u gaće prije nego se popeo na binu pa ga je žuljao i morao ga je namjestiti.

- Oho, pa ćao macane! Gdje si dosad skrivao tu anakondu?! Nakon ovog, moj dečko nema šanse... - samo su neki od komentara Jaredovog penisa na društvenim mrežama. Naravno, ima i onih koji smatraju da je Jaredov potez neukusan i suvišan.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • glinac 14.09.2014.

    Naravno da te razumijem kada sam i sam takav ;) a dosta sam i dvosmislenih misli tako da je moj komentar bio kao šlagić na tortu :) naravno nisam provocirao :) možda mrvicu ;)

  • jele112 12.09.2014.

    Jaoooo šta je meni ovaj Leto dobar! Ali ono dooooooooobaaaaaarrr, šta bi se reklo do jaja!!!!

  • Miške 12.09.2014.

    U Varaždinu jedna mesnica prodaje samo ždrebeču salamu- i to vam je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare