To je to što me zanima!

Jasenko Houra podijelio rijetku obiteljsku fotografiju: Ponosno je pokazao i mlađu kćer Doru...

Jasenko privatni život drži u tajnosti, no nedavno je objavio fotku na kojoj je prikazao cijelu obitelj koju ne pokazuje često u javnosti
Vidi originalni članak

Gitarist i pjevač benda 'Prljavo kazalište', Jasenko Houra (62) podijelio je dio atmosfere s proslave rođendana njegove kćeri Dore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Houra je objavio nekoliko fotki na kojima je prikazao cijelu obitelj.

- Sretan 24. rođendan našoj Dori - napisao je.

'MOJOJ MAJCI' Houra o najpoznatijoj pjesmi Prljavog kazališta: S ocem baš nikad nisam razgovarao o njoj

Na stolu se nalazila velika roza torta sa svijećicama u obliku broja 24. Prostorija je bila puna šarenih balona, a iz rođendanske konfete izletjele su zlatne trakice.

U komentarima su se nizale brojne čestitke.

- 'Najljepši', 'Čestitam od srca', 'Sretan rođendan Dori' - pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Jasenko je nedavno u intervjuu za In magazin otkrio kako je nastala najpoznatija pjesma Prljavog kazališta 'Mojoj majci'.

- Moj otac nije dao da se diraju uopće stvari u kući od moje pokojne majke, i ti to prolaziš mjesecima, i u jednom trenutku sam puko i napravio pjesmu, u 2-3 minute sam to završio - rekao je Jasenko.

Pjesma je posvećena njegovoj majci, ali je postala i jedan od simbola Domovinskog rata. Priznao je i kako s ocem nikada nije razgovarao o toj pjesmi te da on nikada nije ni dolazio na njihove koncerte.

- Moj otac nije ni dolazio na naše koncerte, jednom je došao kad smo imali 'Crno bijeli svijet' pa je rekao: 'Ovi svi nisu normalni što dolaze na vaše koncerte, nije ni bend normalan niti su ovi koji dolaze' - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Wigan 21.05.2023.

    jel i kcer plagirao kao sve pjesme?

Komentiraj...
Vidi sve komentare