To je to što me zanima!

Jasmin Stavros zbog novog hita postao je rastafarijanac

POVRATAK KORJENIMA Ljetnim hitom “Reggae Dalmatino” Jasmin Stavros vratio se zvuku glazbenog idola iz mladosti, legendarnog rastafarijanca Boba Marleya
Vidi originalni članak

Jasmin Stavros (58), poput kolege Snoop Dogga, okrenuo se reggaeu koji je svirao još kao tinejdžer. Tada je po bubnjevima “prašio” ritmove kojima je davnih ‘70-ih pokojni rastafarijanac Bob Marley zaludio svijet.

Nakon gotovo 40 godina karijere u zabavnoj glazbi, Stavros se pjesmom “Reggae Dalmatino” vratio zvuku kojim je nekad oduševljavao publiku u splitskim klubovima.

-  Ne sramim se što sam probao ‘travu’. Nisam se zakačio  - rekao je Jasmin Stavros.

Ove i brojne druge intrigantne detalje iz života glazbenik nam je otkrio u ekskluzivnom intervjuu koji u cijelosti možete pročitati u petak u tiskanom izdanju 24 sata. 

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Zeleni_Zub 20.07.2013.

    Milo Vasić zvuči prilično Jamaicanski haha

  • orhideja2013 19.07.2013.

    legenda, jos ga očekuju u Šmriki na "Danima malih autica" (mislim da se tako zove) haaaahaaaa turneja!!!! joj steta sto ne mogu vise pronaci taj video iz rubrike "U zdrav mozak" Bijelih udovica....gospodina ja sam gradonačelnik Šmrike i bilo bi mi drago da dojdete na događaj Dani malih autica (valjda) 14.05. u petak...ali gradonačelniče taj dan nije petak nego subota, aha, znaci nemožete, ne mogu na taj datum, a bi li mogli 16.07 u nedjelju? ALI gradonačelnice to vam nije nedjelja nego srijeda taj datum. jel vi mene zajeb...joj oprostite ovaj kalendar..a bi li mogli u srijedu 19.10? jeste tad slobodni, e tad bih mogao...znači možete doći na taj dan?-naravno tad mogu nemam nikakve obveze! e onda ću vas zapisati da dolazite..znači srijeda 19.10.2020....- molim?2020? jebam vam tko god da me zaje.....----tako vam je otprilike izgledala sprdacina"!!!:)

  • japanokinez 19.07.2013.

    Ma jel on stvarno Jasmin Stavros ili nekako drugačije????

Komentiraj...
Vidi sve komentare