To je to što me zanima!

'Jason Bourne': Napokon ćemo saznati sve iz njegove povijesti

Da budemo iskreni, već odavno smo prestali pratiti što znamo, a što ne znamo o povijesti legendarnog špijuna Jasona Bournea. No po tome smo isti jer se niti on ničega ne sjeća
Vidi originalni članak

Ako volite da su vaši zaboravni junaci opaki i bijesni, strpite se još samo par tjedana do dolaska četvrtog dijela sage o Jasonu Bourneu u kina. Ovaj put Jeremy Renner nije u ulozi zaboravka, već u ulozi superšpijuna opet gledamo originalnog senilca, Matta Damona. A nakon dvanaest godina, koliko tog razbijača nismo vidjeli na ekranima, i te kako očekujemo da ćemo vidjeti pravu akciju na koju smo i navikli. Sudeći po videu, naš junak nije nimalo otupio.

A ako su Jasonovi motivi ovi koje možemo čuti u trunčicu spojlerastom foršpanu, budimo iskreni, i mi bismo bili i bijesni, premda ne i opaki. Pogledajte video.

S Damonom se franšizi vraća i Paul Greengrass, koji je toliko dobro režirao drugi i treći nastavak, a vidjet ćemo opet i Juliu Stiles, koja je u serijalu od samog početka. Novopridošli su Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Ato Essandoh, i Vincent Cassel.

'Jason Bourne' u naša kina stiže 28. srpnja u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare