To je to što me zanima!

'Jason izmišlja priče, nesreća mu je utjecala na pamćenje'

NIJE RAZMAŽENA Shannen Doherty tvrdi da priče u knjizi memoara Jasona Priestleyja nisu istinite. Njezina percepcija drugačija je od njegove, kaže glumica
Vidi originalni članak

Jason Priestley (45) prošle je godine objavio knjigu momoara u kojoj je svoju bivšu kolegicu Shannen Doherty (43) opisao kao razmaženu zvijezdu. Glumici se to baš i nije svidjelo i sada tvrdi da je automobilska nesreća u kojoj je Priestley 2002. teško ozlijeđen utjecala na njegovo pamćenje. 

- Volim Jasona, ali znate da je imao automobilsku nereću, nesreću u utrci, i mislim da su se dijelovi njegovog sjećanja promijenili zbog toga - kazala je Doherty u radijskoj emisiji 'Just Jenny' i dodala da se svi mijenjaju i imaju svoju percepciju istine.

- Njegova perceprija je definitivno drugačija od moje - zaključila je. 

AP

Priestley je prije 13 godina sudjelovao u prometnoj nesreći tijekom utrke Indy Racing Infiniti Pro Series na autoputu u Kentuckyju. Pri velikog brzini od oko 290 km/h zaletio se u zid. Dobio je teške ozlijede glave i frakturu kralježnice. 

Doherty i Priestley u popularnoj seriji 'Beverly Hills 90210' glumili su brata i sestru Brendu i Brendana Welsha, a Shannen je dobila otkaz već nakon četiri sezone zbog svog ponašanja koje sad opovrgava. 

U svojoj knjizi Jason je opisao kako se jednom prilikom Shannen izderala na suradnika jer je po nju na aerodrom došao gradski auto, a ne limuzina.

- Možda sam i željela limuzinu, ali mrzim limuzine cijelog života. Smatram ih grotesknim i sramotnim. Možda me zamijenio s nekim drugim iz serije - pravda se Doherty .

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kung fu panda 18.01.2015.

    manje kemikalije pa ćeš se i ti sjetiti

  • ojdimidojdimi 17.01.2015.

    vjerujem njemu bez obzira što je imao udarac u glavu........................

  • tkosamdasamjasam 17.01.2015.

    ajd sad...možda ja nemam pojma...ali zašto "zvijezde" uvijek nose dva broja veće cipele...

Komentiraj...
Vidi sve komentare