To je to što me zanima!

Jason skinuo sako: Njegova potkošulja postala je viralni hit

Glumac je ove godine na dodjelu Zlatnog globusa odjenuo crne hlače i baršunasti sako u boji smaragda. Međutim, nije uspio izdržati cijelu večer u svom uglađenom outfitu
Vidi originalni članak

Sinoć je u Los Angelesu bila 77. dodjela Zlatnog globusa, a mnogi prisutni privukli su pažnju odabirom modnih kombinacija. Iako se glumac Jason Momoa (40) ne može pohvaliti Zlatnim globusom, ipak je jedan od onih koji je svojim outfitom 'plijenio' pažnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je ove godine za tu prigodu odjenuo crne hlače i baršunasti sako u boji smaragda. Međutim, nije uspio izdržati cijelu večer u svom uglađenom outfitu. Kako se dodjela nagrada bližila kraju, Momoa se raskomotio i u jednom trenutku je prekršio nepisano stilsko pravilo te je skinuo sako.

Na iznenađenje, pa čak i na zgražanje modnih kritičara, otkrio je kako je ispod sakoa nosio običnu potkošulju koja je naglasila njegovo isklesano tijelo. Na društvenoj mreži Twitter pratitelji su pisali komentare vezane uz njegov modni odabir.

'Jason Momoa u potkošulji na dodjeli Zlatnog globusa je sve' - jedan je od komentara.

'Kada se odjeneš kao Jason Momoa, možeš napraviti vlastiti dress code' - našalio se jedan od pratitelja.

'Jason Momoa u potkošulji. Plačem' - još je jedan Tweet pratitelja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.11.2020.

    zgražanje modnih kritičara 😯 Stvarno sam zgrožena kad netko napravi nešto čega se oni još nisu sjetili. Bar ima kaj pokazat, za razliku od njih, i ne robuje njihovim izmišljotinama.

  • Milokliz 07.01.2020.

    Seljo željan pažnje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare